Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Çocuğum odanı topluyor musun?

Hep çiziktiriyorum; jüri üyesi olmak başınıza gelebilecek en kötü şey! Yapımcının gazına gelirsin, parayı beğenirsin, "Krizdir, iş kaçmaz" dersin, bu topa girersin. Girdin mi, bittin zaten. Eğer sevgi böcüğü değilsen ille de yarışma başına iki-üç çift saçma laf edeceksin. Bir kere her yarışmacıya yorum yapmak zor zanaat. "İyi güzel" çeksen, ortalama konuşsan yapımcı dik dik bakar. Kızsan, seyircinin gözünde antipatik olursun. Özet: Ne yapsan yaranamazsın... Şimdi haberler: Dün sabah yeni yarışma programı 'Yaş 15'in tekrarını izliyorum. Jüri üyelerinden Yeşim Salkım 15'lik yarışmacıya yorum yapıyor... "Kendine bakman lazım, gıdana dikkat etmelisin..." Hımm, Yeşim Salkım anne ruhuyla söyledi herhalde derkeeenn, hızını alamadı ve bombayı yaptı. Kıza dönüp, "Odanı topluyor musun?" diye sordu! Ha? Anlamadım. Odasını toplamasıyla yarışmada şarkı söylemesinin ne alakası var? Az önce Amerika'yı birbirine katan 16'lık Miley Cyrus bütün havası ve büyümüş de küçülmüş cool kadın haliyle 'Ellen Show'daydı. Yani o kız odasını topluyorsa, ben 'Cııırtt Ayşe Teyze'yim. Bence gelmiş geçmiş en saçma jüri üyesi sorusu buydu Sayın Salkım. Odasını toplamayandan şarkıcı olmaz mı? Müzikal yıldızı olmaz mı?

İYİ ÜTÜ YAPMAYI ÖĞREN
Ana! Bir bomba daha yaptı Salkım. Dilara'ya işaret parmağını sallayaraktan ne öğütledi bilin bakalım; "İyi ütü yapmayı öğren, ileride lazım olacak!" Alıcımızın ayarıyla oynasak mı acaba? Yahu bu gelinlik kız hazırlama yarışması mı, müzikal yıldızı seçme yarışması mı? İster misiniz haftaya da kızlara pilav, börek soruları sorsun Yeşim Abla? Hay Allah'ım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA