Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bunlar sakat iş alemsin Rıza Öziş!

Habere güler misin ağlar mısın? Yılların magazin muhabiri Rıza Öziş öyle bir oyuna gelmiş ki... facebook'ta böyle bir dolandırma daha yok! Efendim bizim Rıza Öziş'e facebook'tan Sanem Kuyucuoğlu adına bir mesaj gelmiş. Sanem Kuyucuoğlu kimdir? Kainat Güzellik Yarışması'nda ülkemizi temsil eden güzelimizdir. Fıstık gibi kızdır maşallah!

YOKLAMA ÇEKMELİ
Buraya kadar olabilir. Hepimize facebook'tan mesajlar geliyor. Ünlüler tanımadığı ünlülerle tanışıyor, ünlüler ünsüzlerle tanışıyor, yeni arkadaşlıklar oluşuyor falan filan... Tabii oyuna gelme ihtimalimiz de çok yüksek, o yüzden mutlaka ve de mutlaka muhabbete girmeden önce iki yoklama çekmek gerekiyor. Nasıl çekilecek o yoklama? Şöyle efendim; facebook'ta ortak arkadaşınız var mı yok mu bakacaksınız. Muhabbetiniz daha ilerlemişse, o ortak arkadaşlara mesaj atan kişinin profilinin gerçek olup olmadığını soracaksınız. Eh biraz da elinizi korkak alıştıracaksınız, kendinizi iki profil fotoğrafına kapıp koyuvermeyeceksiniz. Anladınız siz... Peki ne olmuş Rız Öziş'e? Kendini Sanem Kuyucuoğlu olarak tanıtan kişi Rıza'dan bir kız arkadaşı için bedava tatil istemiş. Allah Allah... Hatta facebook'ları aşıp Rıza ve sözde Sanem telefonla da konuşmuşlar falan. Sonra? Sonra bizim Rıza Öziş, Sanem'in kız arkadaşı zannettiği kişiye bedava tatil ayarlamış, hatta hızını alamayıp kızın yeni taşındığı eve eşya da almış. Şimdi de olay açığa çıkınca, yani Rıza Ö., aslında o konuştuğu kişinin tescilli güzel Sanem K. olmadığını anlayınca adliyeye koşup şikayetçi olmuş.

YILIN SAFLIĞI BU OLMALI
E Rıza Öziş! Ah Rıza Öziş! Bir kere sen elin kızına, sadece telefonla konuştuğun ve facebook'tan yazıştığın bir kadının arkadaşına niçin bedava tatil ayarlarsın? Ardından bir de gazı kesmeyip, bilmediğin tanımadığın kadının evini niçin dayar döşersin? Yılın saflığı bu olsa gerek! Ayrıca gazeteci nasıl bedava tatil ayarlayabiliyor onu da merak etmeden duramayacağım. Evet! Rıza Öziş dolandırılmıştır ama kendi suçu yok mudur? Bu kadar saf olunur mu? Bu kadar güzel kadın sevdalısı olunur mu be abi? Ah! Ah! Bu erkekleri anlamakta güçlük çekiyorum. Hangi kadın şu oyuna gelirdi ki?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA