Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ortaç sordu, cevapladık ayrılığı kime sorardık?

Türküm, doğruyum Serdar Ortaç dinliyorum, mutluyum. Sebep 1: Çünkü Serdar Ortaç şarkıları çok eğlenceli. Sebep 2: Çünkü onu dinlerken dans etmemek, kahkahalar atmamak mümkün değil. Sebep 3: Çünkü ayrılığı, yalnızlığı insana sevdirip, hadiseden makara çıkartmaya yarıyor. Sebep 4: Çünkü ona burun kıvırıp, favori şarkıcıları arasına adını yazmaya utananlar (insan dinlediği müzikten niye utanıyorsa, bu nasıl bir kafaysa...) iki kadeh içtikten sonra en çok onun şarkısında kıvırıyor. Sebep 5: Serdar Ortaç sadece eğlendirmiyor aynı zamanda eğlendirirken düşündürüyor da! Sen hiçbir Serdar Ortaç şarkısını dikkatle dinledin mi Abidin?

SERDAR ORTAÇ DÜŞÜNDÜRÜR
Dinlediysen, ille de birinde kafana "Acaba ne demek istiyor?" sorusu takılmıştır. Misal; 'Dolunay gibi tam hareketsiz.' Misal; 'Topu topu bir deste, ara sıra bir besle, iki nota bir besteyim...' Evet evet, ben bir gün üşenmeyip tüm Serdar Ortaç şarkılarını tarayıp size cümle cümle yazacağım. Efendim bildiğiniz gibi Serdar'ımız Ortaçımız'ın 17 şarkılık son albümü 'Kara Kedi' çıktı. E çıkar çıkmaz aldık taktık CD çalara. Hafta sonu arabayla nereye gitsek sabah akşam dinledik. Nasıl eğlendik, nasıl güldük, nasıl dans ettik. Oooh sen oyna Ayşe sen oyna. 'Kara Kedi' dinledikçe açılan albümlerden olmuş. Şiddetle 1-4-5-6'yı tavsiye ediyorum. Fakat nedense şu dördüncü şarkısı 'Mikrop'ta takılıp kalıyorum. İlk cümleye gelin: "Kime soruyorum ayrılırken, aramıza girip ağlaşıyorlar..." Neyyyy! Dedim "Dur Yasemin! Oynamayı, kıvırmayı bırak, sen hangi sözlerde oynadığının farkında mısın?" Yasemin'e kal geldi! "Yoo, darbukaya kaptırmış gidiyorum, ne bileyim ben." Dedim: "Ayhan, şu şarkıyı başa alsana." Ayhan "Tamam abla." Şarkı tekrar başladı... Hah! Ve Yasemin'i aldı düşünceler. Dedim ben size, Serdar Ortaç şarkıları eğlendirdiği kadar düşündürür! Sıkıysa düşünme! Gerçekten kime soruyoruz ayrılırken? Birine soruyor muyuz? Sormak durumunda kalsak, kime sorardık?

YETİŞ CIIIRTTT AYŞE TEYZE
İşte buyrun Serdar Ortaç sayesinde düşünüp taşınıp size çıkarttığım liste: Huzurlarınızda 'Ayrılırken kime soralım 2010'...
118 18 ooon sekiz ooooon sekiz'e... Her naneye cevapları varsa buna da vardır değil mi?
Yüksek müsaadesiyle 'Aşk-ı Memnu'nun 'Firdevs Hanım'ına. O Firdevs aklıyla öyle bir plan yapar ki; gözyaşlarınızı, acınızı, derdinizi unutursunuz vallahi.
Yıldızlara martılara... Şarkılarda yıllarca sorup durdular, belki vardır bir bildikleri.
Rüyanız Hayrolsun Emine Abla'ya. Kadın gündemde, kadının yorumları çok ilginç. Danışmadan geçmek olmaz, sonumuz hayrolsun!
Cıırt Ayşe Teyze'ye de sorabiliriz, mikroplar nasıl atılır ondan iyi bilen var mıdır? Kadın yıllarca çitilemeden kurtuldu mikroplardan, bize de bir yol bulur elbet.
İddia bayilerine de soralım. Bakalım ayrılığımıza kaça kaç verecekler. Devir ekonomi devri. Bari nakde çevirelim şu kötü kaderi.
Aaa futbol demişken Erman Toroğlu'na da soralım. Bize durumumuzu domatesler, biberler, patlıcanlar üzerinden anlatıversin.

ZEKERİYA BEYAZ VE MALİ...
Kesinlikle Seda Sayan başkanlığında Zuhal Topal ve Esra Erol'lu mini referandum yapıp soralım. Bakalım bacılar ne buyuracaklar?
'Tarihin Arka Odası'na konuk olup Murat Bardakçı'ya soralım. Tabii burada Pelin Batu'nun değişken ruh halinden gol yiyebiliriz ama olsun, ilişkimizin de bir tarihi yok mu canım.
Süreyya Yalçın'ı es geçmek olmaz. Ona da ayrılırken ne giyeceğimizi soralım.
Gecce.com Kenan Erçetingöz Abimiz'e de, 'Aşk acısını dindiren gecce mekanlarını' soralım.
Mutlaka Zekeriya Beyaz'ı araya sıkıştırıp fikrini alalım, bakalım bu ayrılık dinimiz açısından uygun mudur efendim?
İlişki guruları Ebru Şallı ve Demet Şener Sisters'a da soralım. Bakalım bu ayrılık bizden ne götürür, bize ne getirir. Öyle duygusal rüzgarlara kapılıp ayrılık olur mu hiç, akılcı olmak lazım şekerim.
Mehmet Ali Erbil'e de soralım mı? Yok yok sormayalım, istikbalimiz için en iyisi onu atlayalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA