Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İndim dereye taş bulamadım magazini durduramadım

Aslında doğrusu; 'İndim dereye taş bulamadım, kendime göre eş bulamadım' olacaktı ve yazarınızın haline cuk oturacaktı ama olsun... E maksat, başlık coşsun! Efendim bir gittim, maşallah kurak magazin dünyası coştu. Sadece sekiz günde böylesine magazin patlaması yaşanıyorsa, bu yaz ortalık bayağı şenlikli geçecek gibi. Buyurun yokluğumda aldığım notlar ve yorumlarım: Rihanna hadisesi: Rihanna İstanbul Kuruçeşme Arena'da konser verdi, gitti; bütün hafta haberleri bitmek bilmedi. Sanırım bütün İstanbul Rihanna'daymış. Kuruçeşme Arena'daki ses kısıklığı gecenin en can sıkıcı durumu olmuş. Sanki İstanbul'da böylesine güzel bir konser mekanı varmış gibi yine aynı sorun huzurlarımızda. Müziğin sesini kısmayın ey yetkililer!

KIZLAR! TERLİKLER DOLABA
Petek Dinçöz, Can Tanrıyar ve pofuduk terlikler: Kadınerkek ilişkisinde yeni bir düşmanla karşı karşıyayız sevgili seyirciler; o da pofuduk terlik! Ama bu terlik tam benlik! Yani Can Tanrıyar; "Petek evde sahnedeki gibi seksi değildi, pofuduk terlikleri ve eşofmanlarıyla makyajsız oturuyordu" buyurmakla ne demek istedi anlamadık. Kadın evde nasıl otursun? Nur Yerlitaş'tan jartiyerli kostümle mi? Hımmm... Durun bu konuyu daha düşünmem lazım. Belki de adamın bir bildiği vardır. Aman kızlar ben olaya hakim olana kadar siz terlikleri dolaba kaldırın e mi? Diğer olayımız; gece hayatının uzmanı İzzet Çapa ve Özcan Deniz: Özcan Deniz, Çapamarka'nın yeni mekanı Nahide'de sahne almış. Sözü sözmüş, pop şarkılar söyleyecekmiş. Gelin görün ki 10 şarkı geçmiş, pop olmuş hop hop! Özcan kendi şarkılarını çığırmaya devam etmiş. Duruma sinirlenen İzzet Çapa da DJ kabinine geçip pop şarkılar çalarak konseri yarıda kesmiş. Gerisi atışmalar dünyası. Şimdi burada kim haklı? Bence Çapa! Eh baştan talebini peşin peşin söylemiş. İşine gelirse o sahneye çıkarsın yoksa çıkmazsın. Zaten binlerce dansöz var, sen eksik kal be kardeş.

ABLAM ŞAPKA OLSUN BANA
Gazeteci arkadaşım Ömür Gedik, 'Beyaz Şov'a konuk olan sevgilisi Ferhat Göçer için Sinan Akçıl imzalı bir şarkı söylemiş. Sözler şöyle; "Ferhat'la Ömür, geçiyor bak bir ömür..." Feryat figan aşk bu olsa gerek değil mi canım. Ömür'ü medeni cesaretinden dolayı ayakta alkışlıyorum. Aşkınız sürsün bir ömür. Demet Akalın, dört aylık kocası Önder Bekensir'den boşanmaya karar vermiş. Bekensir acılar içindeymiş, Demet'in kararı kesinmiş... Bu işin içinde bir iş varmış da neymiş? Valla benim bildiğim Demet, kolay kolay faka basmaz. Demet kandırıldıysa durum çok fena demektir. Onun evliliğinde ne kadar mutlu olduğunu ve emek verdiğini yakından biliyorum. İşle aşk karışınca mı çuvalladılar, yoksa Demet yanlış insana mı gönlünü kaptırdı bilemiyorum. Gelişmeleri göreceğiz. Üzüldüm. Başka neler olmuş, neler olmuş... Hımm... Evet! Bülent Ersoy'un Altın Kelebek törenine giydiği dev şapka konuşulmuş. Fotoğrafı bile haşmetliydi, yakından kim bilir nasıldı o şapka! Ammaaann! O zaman bu yağmurda ablamız şapka hatta şemsiye olsun bize.

HÜLYA, SİBEL VE SULHİ
Sonracığıma Hülya Avşar bikinili fotoğraflarını görünce acilen dört kilo vermiş. Verse de olur vermese de. Biz onun mavi gözlerini sevdik, bitmek tükenmek bilmeyen "Benden güzeli yoktur, çarparım ona göre!" demeçlerine uyuz olduk. Her şey bir yana Hülya Avşar'ın boyu kadar kızı var ve fıstık gibi maşallah! Başka? Hah! Gel de şaşırma! Sulhi Amca arkasından atıp tuttuğu eşi Sibel Abla'ya geri dönmüş. Bak bak bak! Olayın üstüne Sibel Can'ın Hakan Ural'dan olan çocukları evi terk edip, babalarına sığınma haklarını kullanmış... Hımmm, eh be Sulhi Amca, kocaman adamsın madem dönüşün muhteşem olacaktı niçin eşinin arkasından o sözleri söyledin. Yahu bunlar ne model ilişkiler, bu amcalar ne model amcalar kafam basmıyor. Çocukların babalarına sığınmalarına da hiç şaşırmadım. Benim başıma bile çorap örmeye kalkan bu amca kim bilir onlara ne sıkıntılar vermiştir. Pes! Ve de yazıyı kes!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA