Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tarkan büyücü mü?

Onu da desek, bunu da desek... Diyelim 'O kıyafetler ne kuzum, biraz moda, biraz ayna karşısı, biraz göz, biraz izan' çeksek... Ya da "Seyirciye 'Eğlenmezseniz daha da Bodrum'a gelmem' sitemleyeceğine eğlendirsene" gibisine tövbe tövbelesek de bu adam bambaşka, a acayip. Başkası söylese prim vermeyeceğimiz şarkıları Tarkan söyledi mi nasıl da kendimizden geçiyoruz.

SEN ÇOKTAN GİTMİŞSİN
Günlerdir iPod'da Tarkan'ın yeni albümü 'Adımı Kalbine Yaz'ı dinliyorum. Öyle denizlere baka baka, kimi zaman tavana bakıp kendime sinirden taka taka. Bir albümle başbaşa kalmadan, onunla baskısız, yanımda şakşakçılar tezahürat yapmadan, iyice dinlemeden bir halt anlamıyorum. Tarkan'ın albümünü uzun uzun dinlemelerim sonucu vardığım yeni karar şudur. Tarkan 2010 Top 5 şarkım: 1. Sen Çoktan Gitmişsin 2. Sevdanın Son Vuruşu 3. Adımı Kalbine Yaz 4. Acımayacak 5. Kayıp Ve aldığım diğer karar da şudur; lafı uzatmaya gerek yok! Ben Tarkan'ın sesine aşığım kardeş! O söylediğinde slov şarkılarda içim eziliyor, böyle göğsümden aşağıya ılık ılık birşeyler akıyor. Sanki yıllardır dönmesini beklediğim hayatımın aşkı bana pişmanlık konuşması yapıyor gibi...

İSTER GİDER İSTER DÖNER

Hani damarıma damarıma basılıyormuş gibi... Hani saatlerce bakışıp da dokunamıyormuş gibi... Hani özlemekten kendini unutmak gibi... Hani beklemedik anda kavuşmak gibi... Tarkan'ın hızlı şarkılarında da şeytan kulağıma fısıldıyor sanki. Bu adamı dinlerken resmen baştan çıkıyorum hani. Soyunasım, çıldırasım geliyor, bir türlü kavuşamıyorum ama çok aşığım havası sarıyor dört bir yanımı. Tövbe tövbe estağfurullah. İşte bu yüzden her hakka sahiptir Tarkan. İster gider, ister döner. İster davul zurna eşliğinde döner, ister sürünerek döner. Günün sonunda hep beklenendir, hep istenendir. Büyülüdür o, büyücüdür.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA