Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Buse'nin Dolabı: Palto alma zamanı

Havalar soğudu! Kış aylarında dolaplarımızın olmazsa olmazı nedir? Tabii ki paltolar! "Bu kış ne tarz paltolar moda, nasıl palto tercih etmeliyim?" diye sorarsanız işte cevabı: 1. Kamel rengi: Bu kış sadece paltolarda değil, her türlü kıyafette en çok tercih edilen renk kamel. Bu renkte bir palto mutlaka edinmeniz gerek. Alışverişe çıktığınızda gireceğiniz mağazalara dikkatli bakın, mutlaka kamel rengi bir paltoya rastlayacaksınız. 2. Harmani paltolar: Babaannelerimizin zamanında 'harmani' diye adlandırdığı uzun kafes şeklindeki paltolar bu kışın trendleri arasında yerini alıyor. 3. Kürk: Kürk severler özellikle bu kış giyecekleri paltolarda bolca kürk detayı görecekler. Düz renkte bir palto tercih edecekseniz bile yumuşacık hissetmek için yakası kürklü modelleri tercih edebilirsiniz. 4. Trençkot: Yılların vazgeçilmezi trençkotlar çok daha tarz, bol düğmeli ve farklı renklerle karşımızda bu kış... Giyildiğinde paltodan çok daha rahat bir his verdiğine inandığım ama palto kadar çok ısıtmamasına üzüldüğüm bir tercih.

AKSESUVARLARA DİKKAT
Not: Seçeceginiz palto, yağmurluk veya trençkot sade ise, üstüne kombinleyeceğiniz aksesuvarlar daha şık olsun. Hem paltonuz hem kıyafetiniz çok şatafatlı olursa şıklığınız biraz abartılı kaçabilir. Ayşe'nin notu: Buse Terim'in moda önerileri kısa zamanda çok sevildi. Onu her gün takip etmek isteyenlere işte adresi: buseterim.blogspot.com

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA