Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yalanını sevsinler

İlişkilerde her şey yalan, araştırmalarda bile... Kadın-erkek vaziyetlerinde dürüst olmak ne kadar zor. Kimse avaz avaz bağıramıyor gerçekleri. Diyelim bir ilişki bitmiş; "Neden ayrıldınız?" diye soruyorlar. Cevap: "Hayata bakışımız farklıydı ama hâlâ çok severim, her zaman dostum olarak kalacak." Bırak bu işleri gülüm. Desene "Çok sıkıldık, aşkımız bitti, zaten artık sokağa da çıkmıyoruz, maçlarından tükendim. Sevişmiyoruz da..." Yoook diyemeyiz.

EN SEVDİĞİNİZ İLTİFAT
Bir evlilik sona ermiş, arkadaşlar sorar "Aaa sizi çok yakıştırıyorduk, neden ayrıldınız?" Kimse kalkıp, "Gözü başka kadınlara kaydı, ben de onun yanında kendimi seksi hissetmiyorum artık. Sabah kalktığında öyle suratsız oluyor ki, bir ömür çekemem valla" diyemez. Ya da seks hayatlarının geldiği hazin sondan, eşinin bitmeyen sinirinden, iş hayatındaki başarısızlığın yarattığı kompleksten, kalbinin artık başkası için küt küt çarptığından falan bahsedemez. Hep iyi dostlardır, hep birbirilerini seveceklerdir, hep kara kedi girmiştir, hep bıdı bıdı... Alın size yine en samimiyetsizinden bir araştırma. Dünya çapında kadınlara sormuşlar; "En sevdiğiniz iltifat nedir?" Tabii ki erkeklerden gelen... Dünya genelinden çıkan sonuç: Dudakların çok güzel (Bkz: Hepimiz Angelina Jolie'yiz) İngiltere: Bacakların çok güzel. Amerika: Kıyafetin çok güzel (Ee o kadar fast food yersen). İspanya: Saçların çok güzel (Kalçalarla ancak denge kuruluyor tabii). Fransa: Kıyafetin çok güzel (Ama onlar da çok cılız be dostum). İtalya: Kıyafetin çok güzel (Bir de bolonez soslu spagettin). Almanya: Cildin çok güzel (O ne be? Herhavzundibiayne). Güney Amerika: Saçların çok güzel (İltifatta güneye inememişler).

KİMİ KANDIRIYORSUNUZ?
Portekiz: Gözlerin çok güzel (Bana yeni bir şey söyle kurbanın olam). İsveç: Vücudun çok güzel (Tamam, sustum). Hollanda: Gözlerin çok güzel (Senin de kafan güzel). Rusya: Burnun çok güzel (Sadece?). Türkiye: Bacakların çok güzel (Giselle'ler cennetiyiz ya...). Polonya: Ellerin çok güzel (Seni daha iyi boğabilmek için). Kanada: Cildin çok güzel (Gördüğünüz gibi soğuk cilde iyi geliyor). Yahu dünya çapında uydurma bir araştırma bu. Ben böyle palavra görmedim. Yani şimdi sen erkek olarak bir kadına "Cildin çok güzel, ellerin çok güzel" falan diyeceksin, kadın da bu iltifat karşısında kendinden geçecek. Kızlar! Kimi kandırıyorsunuz ya da kim sizi kandırıyor? İltifat dediğin dolgun olmalı, tam 12'den hedefi vurmalı. Kıyafetim çok güzelmiş... Ee ben dikmedim ki.

FİZİKTEN KALDILAR
Cildim çok güzelmiş... Ee benim botokssuz, organik, üç öğün yoğurt yiyen Türk kızımın cildi daha güzel. Ellerim çok güzelmiş... Ellerle erkeği elinde tutmuş, onu başka ellere yar etmemiş kaç kadın tanıyorsunuz? Bacaklarım çok güzelmiş... Mini etek giydiğimde canıma okursun ama. Saçlarım çok güzelmiş... Güzel-di! Senin için saçımı süpürge etmeden önce. Zaten hiçbir erkeğin içinden "Yavrum benim; memeleri taş gibi, poposu ufacık, hastayım ona, karşıdan salına salına bir gelişi var ki elim ayağım karışıyor" tadında cümleler de geçmez. Asla! Neyse, daha fazla dökmemeyim. O zaman hangi iltifat çok güzeldir (ya da daha güzeldir), söyleyeyim. Tabii ki de gerçek ve kalıcı olanlar. Bkz: "Gülüşün çok güzel", "Kokun çok güzel", "Seninle sevişmek çok güzel", "Yanında uyumak çok güzel", "Yemeklerin çok güzel" (Evin Ana mıyım been? Vazgeçtim bu iltifattan, unutun!), "Seninle her günüm çok güzel"... Anlatabildim mi? Bu durumda ne olmuş oluyor? Erkekler fizikten kalmış oluyor. Kadınlar yalanlarında boğulmuş oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA