Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Stat var, ya yönetim?

Beş yaşında çocuk bile anlar. Spor adamı olmaya gerek yok Futbolla yatıp, futbolla kalkmaya gerek yok. Gazete köşelerinde, televizyon programlarında futbol yorumlamaya gerek yok. Galatasaray yönetilemiyor. Galatasaray'ın çok ciddi sıkıntıları var. Eskiden de böyleydi şimdi de öyle; Galatasaray maalesef vefasız bir kulüp. Ve üzülerek söylüyorum; Galatasaray'ın geleceği bulanık.

GERÇEK DEĞİŞMEZ!
İstedikleri stadı yaptırsınlar. Dünyanın en iyi akustiğine sahip olsunlar. Metroyla beş dakikada stada ulaşılsın. Türkiye'nin en janjanlı açılışını yapsınlar. İsterlerse Mars'ta ilk futbol oynayan takım olsunlar. Fark etmez! Gerçek değişmez! Galatasaray okeye dönüyor. Kulübün başındakiler böyle bir efsaneyi kemiriyor. Birlik, beraberlik, takım ruhu elden gitmiş. Galatasaray alarm veriyor. Dedim ya "Beş yaşında çocuk bile anlar". Gördük işte. Beklenen stat açıldı; Türk Telekom Arena. Cem Yılmaz'lı reklamı şahaneydi. Taraftar yollara döküldü, herkesi heyecan sardı. Ya sonuç; stad var yönetim yok! Yani şimdi; Fenerbahçe Başkanı 'kankası' Aziz Yıldırım'ı sekreteri aracılığıyla maça davet eden, protokolden bihaber bir başkan söz konusuyken... Galatasaray'ın adını tarihe yazdıran adam Fatih Terim'i protokol yerine basın tribüne oturtan kavrulmuş bir zihniyet mevcutken... Taraftarına sahip çıkmayı becerememiş, o stadın yapımında en büyük katkıyı sağlayan Başbakanımız Tayyip Erdoğan'ın ıslıklanmasını ve stadı terk etmesini engelleyememiş bir yönetim başı çekerken... Ben derim ki; stat var, yönetim yok. Yazık ki Galatasaray sahipsiz... Ve ne olursa olsun, ister beğensin ister beğenmesin, taraftarın Başbakan Erdoğan'ı ıslıklamasını ayıplıyorum. Bu Galatasaray camiası için büyük bir rezalettir. Ve çok merak ediyorum; beş yaşında bir çocuk bile bu durumu fark edebilecekken Galatasaray yönetimindeki koca koca adamların eli armut mu topluyor?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA