Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

X Factor

Televizyonculukta nerede olduğumuzu görmek için hiç uzağa gitmeye, araştırmalar yapmaya falan gerek yok. Açın bakın yabancı kanallardaki programlara, görün halimizi.
Sohbetse sohbet, yarışmaysa yarışma, prodüksiyonsa en kralı, eğlenceyse en güzeli, diziyse çeşit çeşit sinema filmleri solda sıfır. Misal bugünlerde takıntım ses yarışması 'X Factor'. Televizyon eğlencesinde son nokta. Yarışmacılar süper yetenekli, jüri üyeleri ne yaptığının farkında; sahneye, dekora, olağanüstü ışıklara, çekimlere hayran olmamak mümkün değil.
Kaç tane şarkı yarışması yapıldı, X Factor topunu sallar atar. Ekrandan gözünü ayırman mümkün değil. Öyle anlatmakla da olmuyor işte, izlemeniz lazım.
Sadece yarışma değil, kocaman bir şov bu. Olağanüstü. Üstelik yarışmadan birinci çıkanlar, iki üç aylık şöhretle ortadan kaybolmuyor, dünya çapında yıldız oluyorlar.
Şarkıları listelerde bir numaraya çıkıyor, konserden konsere koşuyorlar. Neyse, neden anlattım şimdi X Factor'ı? Türk televizyonlarındaki programların çoğuna sinir olduğum için anlattım. Bizimkiler kavruk, tekrarda, temcit pilavları, kısır, vizyon sıfır.
Neyse sevgili okur, sen şu X Factor'a bir göz atıver de parmağını ısır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA