Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Artık ilgi çekmeyen 5 şey

1. Tipik magazin sataşmaları, atışmaları, en yakın rakibi kaşımaları. "Herkes önüne ve de işine baksa" diyoruz. Haber olmak için ona, buna saldıranlardan hazetmiyoruz.

FARKLILIK ÖNEMLİ
2. 20-30 sene sonra anılarını dökenler de artık ilgi çekmiyor.
Yok 1976'da başına bilmem ne gelmiş de, bilmem kimden dayak yemiş de, çocukken fakirlermiş de, kocası onu aldatmış da... Bunlar artık toptan kabak tadı verdi.
Kurtul geçmişinden be güzelim. Vedalaş.
3. Facebook'ta dürtülmek, oyunlara davet edilmek, birikmiş ekleme talepleri çoktan gözden düştü. Artık Vine'a 10 saniyelik videolar yüklemek, MessageMe'den çizimler, sesli notlar yollamak var.
4. Takipçi satın alanlar için üzgünüm ama artık Twitter'da kimin, ne kadar takipçisi olduğu da ilgi çekmiyor.
Çünkü hiçbir sosyal medya ağı tek başına birinci değil. Önemli olan seni kaç kişinin takip ettiği değil; senin ne kadar farklı olabildiğin.
5. İkoncanların hepsi! İkoncanlıkla alakalı hiçbir şey artık ilgi çekmiyor.
Devir değişti sevgili okurlar. Şıkır şıkır kızlar, pahalı giysiler, yüksek topuklu ayakkabılar, marka çantalar, bronz tenler, davetten davete poz veren sarışın ablalar ışığını kaybetti.
Onların yerini ortalama insanın rahatlığı aldı.
Şimdilerde cool budur yani. Çok şükür!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA