Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Zapping notları

Bir gece Tuba Büyüküstün'ün Engin Akyürek ile oynadığı yeni dizisi 'Kara Para Aşk'ın ilk bölümünün tekrarına denk geldim. Bu yıl yerli dizi performansım düşük olsa da takıldım, kaldım. Güzel dizi gibi duruyor. Bakalım devamı nasıl olacak.
Hem D Smart, hem Digitürk kullanan biri olarak söyleyebilirim ki; D Smart'ın yabancı dizi, film ve eğlence kanalları Digitürk'ü sollamış durumda.
Üzgünüm Leyla!
Bir de Jet Fadıl travması geçirdik tabii.
CNNTürk'te Cüneyt Özdemir'in '5N1K'sı, hiç kaçırmadığım iki programdan biri. Özdemir, Jet Fadıl'ı konuk etti ve sabır sınavı verdi. Maldivler'deki ilk Müslüman ada da ne?
Helal tatil paketleri de ne?
Bizimki haram mı? Bir de üstüne canlı yayında rüşvet teklifi... Hey Allah'ım!
Kaçırmadığım ikinci programsa Ahmet Hakan'ın 'Tarafsız Bölge'si.
Zekasını, soru sorma biçimini, tarafsız durma çabasını, ani çıkışlarını ilgiyle takip ediyorum. Salı gecesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ü konuğu olarak izlerken aklımdan çok şey geçti. Mesela TV'nin insanın kişiliğini nasıl da filtresiz sergilediği. Mesela hırsın kişilere nasıl oyunlar ettiği.
Neyse, susuyorum.
Bir de şu 'X Factor' yarışmasına göz attım. İzlediğim bölümde jüri üyesi Emre Aydın'ın yanında yapımcı Samsun Demir vardı ve genç gruplar sırayla şarkı söylüyordu. Üç grup dinledim, üçüne de bayıldım. Bu yetenekleri ekranda izlemek iyi oldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA