Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Aslan'ın şovu başlıyor!

Tamam, kabul, hiç şovluk bir halimiz yok. Toplu sinir ve mutsuzluk içindeyiz. Amaaa ne demiştik; umut olmadan saçımızı başımızı yolarız, fena halde havlu atarız, havluyu atarsak da kimse gelip bizi toplamaz. Kişinin tek motivasyonu kendisidir, değil mi ama...
Şimdi siz astrolojiye ne kadar inanıyorsunuz bilmiyorum fakat ben artık inanmamak için bir sebep bulamıyorum.
Artık eminim ki bu gezegenlerin bizimle bir alıp veremediği var. Hele o Merkür'le Jüpiter'i yakalarsam çok fena yapacağım!
Mesela bu ara evlerden çıkamıyorum, bütün işlerim ters gidiyor, hayata küsüyorum, bir bakıyorum ki namussuz Jüpiter bilmem neyle kare açı yapmış!
Kardeşim yaz vakti zaten delirmemize beş var, bir de senin kare açınla mı uğraşacağız, bi' git! Diyelim telefonum, bilgisayarım, ütüm, kahve makinem el ele verip aynı anda bozuluyor, beklediğim telefon gelmiyor, işlerim havada kalıyor, önüme gelene kafa atasım var... Aaa, bir bakıyorum Merkür geri gidiyormuş!
Zaten şu geçen Kasım ayından beri bir yüzüm gülmedi. Hepsinin sebebi yıldızlar... (Bkz: Kişinin, suçlayacak birini bulma kuraklığı çekip en son gökyüzüne dadanması) Son haftalarda Twitter'da astrolog Dinçer Güner'e sardım. Adam ne yazsa cuk, ne dese 'Hadi canım, olmaz öyle şey, şaka mı!' hesabı; öyle isabetli tutturuyor yani.
Misal şu son üç haftada dedim ki; "Her şey buraya kadarmış, aklımı kaybettim, kayışları kopardım, ben buralardan büyük gidiyorum tutmayın beni!"
Oradan hızımı alamadım başka ülkelere taşınmalara kalktım, ki hâlâ fikir sabit; Dinçer Güner aklımı havada yakaladı. Dedi ki "Bunlar hep kare açı."
Ey, kendini kapılar arasında sıkışmış hisseden, ey işleri düz gitmeyen okur, ey aldatılan, ey canı sıkılan, ey umudunuz yitirmiş okur sıkı dur. Şimdi de Dinçer diyor ki; "23 Temmuz itibariyle güneş Aslan burcuna giriyor ve şov başlıyor." Özetle önümüzdeki bir ay şöyle daha renkli, daha sosyal, daha eğlenceli, bir o kadar da egoların ön planda olacağı bir süreç başlamış olacak.
Daha kolay risk alıp koşulları zorlayabilirsiniz, ona göre. Kendine güvenin en yüksek noktasında olacaksınız. 'Her şeyi yapabilirim' havaları esecek. Daha cesur, gösterişli, janjanlı, allı pullu konulara çekilebiliriz.
Amaaa her şeyi fazlasıyla gurur yapabilirsiniz de. Saçlarınızın rengini, modelini değiştirebilirsiniz. Parti, gösteri, konser gibi aktivitelere gitmek isteyebilirsiniz. Tembelliğe meyliniz artabilir. Bu ay, tatil için en iyi ay; haberiniz olsun...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA