Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Leoparlı Tarkan

Erkekte dayanamadığım iki şey var. Aslında çok şey var da 'Erkeğin üstünde asla görmek istemediğim beş şey'den ikisi; leopar ve yelek. Leopar ve erkek yan yana gelmesin lütfen.
Yelek meselesine gelince; hep bana annesinin küçük oğlu imajı verir ya da çok sıkıcı bir ruhun sinyalidir. Yelekle şık ve çekici olmak çok zor iştir, her adam taşıyamaz. Yelekli görüntüsüne katlanabildiğim iki erkek var; Justin Timberlake ve Brad Pitt. Benim fikrim bu, kızmayın yani.

DUBLE KABUS
Zevkler tartışılmıyor işte. Düşünün ki bizim canımız, bi'tanemiz, bayıldığımız Tarkan, ikisini birlik edip giymiş. Bkz: Duble kabus; leoparlı yelek.
Aranjör İskender Paydaş'la yaptıkları yeni şarkılarının tanıtım fotoğraflarında karşımızda bir demet leopar yelekli, güneş gözlüklü Tarkan olarak çıkmayı uygun bulmuş.
Vallahi billlahi ilk gördüğümde fotomontaj zannettim. Dedim, birileri makara yapıyor herhalde.
Sonra baktım her haber sitesinde aynı fotoğraf. Tarkan, bildiğiniz leoparlı yelek giymiş.

O BİZİM CANIMIZ
Tamam, o ne giyse biz onu çok seviyoruz, onun sesinin, şarkılarının hastasıyız, onun konserlerinde ön sıradayız, biricik o, bambaşka o. Ve fakat leoparlı yelek ne canım?
Bu fikir kimden çıktı bilmek istiyorum. Yok, bilmek bile istemiyorum. Neyse, tabii altını çizdim ya; benim zevkim, fikrim. Hayırlı olsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA