Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Modadan nefret ediyorum

Bir ödül töreni düşünün ki, Ivana Sert ülkenin moda ikonu seçiliyor. Yetmiyor, Orhan Gencebay ve Sevim Emre ülkenin en şık giyinen çifti olarak belirleniyor. Emre, ödülünü ülkenin bir diğer şıklarından(!) Ömür Gedik'in elinden alıyor.

SEV SEVEBİLİRSEN!
Şu iki cümlenin bile moda anlamında tahribat gücü o kadar yüksek ki, kendime gelebilmem için en az iki şişe serum yiyebilirim! Çünkü bu tablonun karşılığı şu demek: Orhan Gencebay ve Sevim Emre, bir Victoria-David Beckham ya da bir Angelina Jolie-Brad Pitt, Ivana Sert ise Kate Moss, Olivia Palermo. En şık pop sanatçısı da, sıfır özgünlükle yıllardır David Beckham'ın, Justin Timberlake'in tarzını kopyalayan Kenan Doğulu. Ödülleri dağıtan Fashion TV'nin sloganı da dalga geçer gibi: 'I Love Fashion'... Sev sevebilirsen!

TABLO ELBİSELER
Geçen haftaki Şeyda Coşkun'un sıra dışı Prada elbisesinin yankıları dinmemişken, bu sefer sırayı Prada'nın tablo elbiseleri alıyor. Mevsim gereği trend, paltolarla başladı ve havaların ısınmasıyla yerini elbiselere bıraktı. Miuccia Prada'nın çağdaş sanata olan merakı koleksiyonlarına da yansıyor. Anna Wintour, Anna dello Russo, Giovanna Battaglia gibi moda dünyasında söz sahibi olan isimler de bu trende kayıtsız kalamadı. Bizde ise ilk açılışı Beyza Arslan yaptı. Üstüne giydiği trençi ve stilettoları ile gayet hoş. Geçtiğimiz hafta ise Serap Dindar da Prada elbiseyle görüldü. Ama Gianvito Rossi ayakkabı, pembe palto, beyaz Chanel çanta ve Chanel inci kolye seçimleri o kadar fazla olmuş ki, elbisenin sahip olması gereken başrolü yardımcı role düşürmüş; yazık olmuş.

FERYAL GÜLMAN'IN KADERİ
Feryal Gülman eskisi kadar sık pişti olmuyor ama pişti illeti de peşini bir türlü bırakmıyor. Bu sefer ta 2012 senesinde giydiği Erdem marka elbise, Tuba Ünsal'ın da geçtiğimiz günlerde giymesiyle tekrar gündemimize geliveriyor. Çiçekli Erdem elbise, Feryal Gülman'ın üstünde tipik sosyetik tarzda. Her şey yerli yerinde, yaşına, konumuna uygun stilde. Tuba Ünsal'da ise elbise göze batan bir şapka seçimiyle birlikte boyut değiştirmiş. Kıyafette bir Tuba Ünsal dokunuşu olsun istenmiş. Bunlar güzel, sevdiğim hareketler de; ne yaparsanız yapın bir Ivana Sert, bir Sevim Emre olamıyorsunuz işte! Şu saçma sapan ödüller yüzünden yazarken aldığım keyiften de oldum. Tüm dengemi allak bullak ettiler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA