Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kırmızı halıda en iyi Cannes

67. Cannes Film Festivali, kırmızı şıklık adına son yılların en başarılı performansını gösteriyor. Modaseverleri en heyecanlandıran ve giydikleriyle hayranlık uyandıran iki isim; Cate Blanchett ve Blake Lively oldu. Özellikle Blake Lively'nin monokrom elbisesi, eski Hollywood'un tüm görkemini yansıtıyordu. Cate Blanchett ise her zamanki gibi... Her defasında 'En iyisi bu' demekten yoruldum. Halının marka efendileri; Armani Privé, Valentino Couture ve Gucci Premiere. Zirve rekabetini bırakmayanlar ise Chanel, Christian Dior ve Dolce&Gabbana. Cannes partilerinde ise seksapellik ve dişilik ön planda. O yüzden Roberto Cavalli, tahtını kimseye bırakmıyor. Dünyaca ünlü bir isim bir Türk tasarımcıdan giyindi mi diye merak ediyorsanız cevaplayayım, hayır! Çok bilinmeyen üçüncü sınıf ünlülerden belki olmuştur, zaten olduysa ancak yarın öbür gün gelecek bültenlerinden öğreniriz.

AKBAĞ'IN ELBİSESİ...
Mücevherlerde en ilgimi çeken Cate Blanchett'in karides formlu Chopard küpesi oldu. En hayranlık duyduklarımdan biri de; üstünde capcanlı renkli bir Elie Saab ile 77 yaşındaki Jane Fonda'ydı. Saç, makyaj, duruş ve havasıyla dört dörtlüktü. Soma'nın acısı Türk yıldızların Cannes çıkarmasını başlamadan bitirdi. Türk yıldızlar için düzenlenecek organizasyonlar iptal edildi. Türkler sadece; Nuri Bilge Ceylan'ın filmi için Demet Akbağ, Melisa Sözen ve Haluk Bilginer'in ellerinde #Soma yazısı ile katıldıkları basın tanıtımında göründü. Demet Akbağ'ın Dilek Hanif imzalı elbisesi kırmızı olması sebebiyle sosyal medyada epey eleştirildi. Keşke giydiklerinden ziyade yüzlerindeki acı dolu ifade dikkat çekseydi...

Haftanın trendi

CHANEL İNCİ TAKILAR

Sosyetemde şu ara Chanel'in büyük ebatlarda inci bileklikleri ve kolyeleri epey popüler. O yüzden klasik inci kolyelerimizi bir süreliğine çekmecelerimizin arka taraflarına iteleyeceğiz. Aslı Şen, Berrin Okçu, Burcu Karabacak; bu trende karşı koyamayan isimler. Özellikle Berrin Okçu, farklı kombinlerle ortaya hoş bir moda şöleni çıkarmış. Bu incilerin çakmalarını birçok markada bulmak mümkün. Yazın giydiğiniz her parçaya inci takı dokunuşlar eklemeyi sakın unutmayın!

Sonucu ayakkabılar belirledi
Elif Gönlüm'ün Roland Mouret elbisesini geçtiğimiz ay ünlü yıldız Sofia Vergara da giymişti. İkisinin de boyu posu, fiziği şahane. Kararı ayakkabı seçimleri belirledi. Sofia'nın Christian Louboutin seçimini sevmedim. Ama Elif Gönlüm'ün siyah beyaza sarı renk katması süper olmuş.

Haftanın markası

CHRISTOPHER KANE
Christopher Kane'in yaz ve resort koleksiyonları Beyza Arslan ve Arzu Sabancı'nın son gözdeleri. Seçtikleri her parçayı da gayet iyi taşımışlar, hakkını vermişler. Bu kadar sık Kane giyip aynı ortamlarda bulunmalarına rağmen pişti olmamaları da epey ilginç.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA