Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kıyafete bu kadar para harcamaz!

Anlaşılan Tuba Ünsal'ın Louis Vuitton markasıyla olan işbirliği devam ediyor. Yoksa tutumluluğu ile tanınan Ünsal ne üstündeki işlemeli cekete 8 bin 200 lira, ne de elindeki çantaya 7 bin 800 lira verir. Aynı markadan pantolonu da, ayakkabıyı da, saç aksesuvarını da kattınız mı; üstündeki kıyafet rahat 20 bin lirayı geçer. İşlemeli ceketi, Marc Jacobs'ın Louis Vuitton için hazırladığı son koleksiyondan olması sebebiyle özel bir parça. Keza çanta da ikonik Noe modelin Marc Jacobs yorumuyla LV'ye son hediyesi. Ayakkabı dışında gayet hoş göründüğünü söylemeliyim.
Yandaki siyah elbisenin ise dekoltesi çok fazla. Bu işleri Monica Belluci tarzı kadın gibi kadınlara bırakalım.
Elindeki ise kıyafetin havasıyla alakasız, Louis Vuitton'un W modeli çantası. Bunca detaya rağmen Ünsal'da benim en beğendiklerim; farklı saç modelleri ve makyajı oldu. Nihayetinde güzel ve farklı bir havaya sahip. Çenemi ne kadar yorarsa yorsun; izlemesi de, tartışması da keyifli bir isim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA