Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kırmızı halının hakkını verenler

Geçtiğimiz haftanın İstanbul'da moda özeti bir ödül töreni ve Pelin Karahan'ın düğünüydü. Ödül törenini, detayları kaçırmamak adına ekran başında izlemek çok daha keyifli. Gelelim benim bu törenden 'en'lerime...
EN ÇARPICI: Nebahat Çehre. Bu yaşta bu kadar klas olabilmek her babayiğidin harcı değil. İpek saten straples tulumun rengi ve modeli çok yakışmış. Çarpıcı aksesuvarı yerindeydi. Saçı daha doğal bir topuz olabilirmiş ama böyle de hoş.
EN ŞIK: Jessica Alba. Ne de olsa o gerçek bir kırmızı halı yıldızı. İşin kuralını iyi bilenlerden.
Gecenin adına yakışır şekilde altın renkli straples Romona Keveza elbise seçmiş. Çok riskli bir renk olmasına karşın uyumlu ve dingin makyajı, saç modeli ve minimum aksesuvar seçimiyle bizim yıldızlara 'İşin doğrusu budur' demiş.
EN NİHAYET: Daha geçtiğimiz hafta Serenay Sarıkaya'nın kırmızı halıda sıkça çuvalladığını yazmıştım. Bu hafta ise bana 'İşte budur' dedirttiği için mutluyum. Gençliğine ve fiziğine çok yakıştırdığım farklı kesime sahip bir Özlem Ahıakın kıyafeti giymiş. Taşa pula bulanmadan yalın ve zarif bir çizgi içinde.
İnce zincir detaylara bayıldım. Saç modeli ve makyajıyla mükemmel bir uyum yakalamış.
ŞIK AMA EN DEMODE: Tülin Şahin de dantele pula batmadan pudra renkli Alfabeta marka elbisesiyle çok hoş bir şıklık içinde. Elbisenin kesimi fiziğine çok yakışmış. Aqua renkli clutch seçimi ise mükemmel. Lakin saç ve makyajı her daim demode. Bu yüzden giydiklerinin havasını yukarı değil aşağı çekiyor. Umarım ömrüm, Tülin Şahin'i daha modern bir saç kesimiyle görmeye yetecektir.
EN GÜZEL: Ece Sükan. Bir ara medikal estetik müdahaleler sebebiyle yüzü epey şişti. Zaman geçtikçe şişlikler inmiş, tekrar eski güzelliğine kavuşmuş. Jessica Alba'nın karşısına çıkarmak için en isabetli isimdi. Havası, konuşması, tarzı mükemmeldi. Merarica marka elbisenin rengi çok yakışmış.
Elbiseye uyumlu saç modeli ve makyajıyla kusursuzdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA