Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

İpek Ayaydın düğün sezonunu kapattı

İpek Ayaydın'ın Talat Abdik ile hayatını birleştirdiği düğünü, yaz sezonu düğünlerinin kapanışını yaptı. Gelinliği aylar öncesinden konuşulmaya başlandığı ve bir Zuhair Murad Couture olacağı bilindiğinden, merak ve beklenti üst düzeydeydi. İşçilik ve malzeme açısından büyük bir emeğin olduğu ortada. Benim zevkime göre çok karmaşık bir model olsa da mutlulukla parlayan yüzünü görmek en güzeli, gerisi hikaye. Sosyal medyada ünlü gelinler o kadar hırpalandı ki, inanın hiç eleştiri yapasım yok. Bir geline, bir mutluluğa edilmeyen laf, hakaret kalmadı.
Pelin Karahan, Buse Terim, Neslişah Alkoçlar ve son olarak İpek Ayaydın; hepsi hunharca, acımasızca eleştirildiler. İnsanın beğenmediği bir şeyi kırmadan, sınırı aşmadan ifade edebilmesi için bin farklı yol varken biz ne zaman insanlıktan çıktık da bir geline 'iğrenç' diyebiliyoruz, aklım almıyor.
Tekrar gelinliğe dönersek...
Prenses kesim gelinliklerde en güzel kareler, oturduğunuzda verilir. Kendisi sevmedi ama ben İpek Ayaydın'ın otururken verdiği kareyi çok sevdim. Günün anlamıyla uyumlu, adeta mutluluktan bulutların üstündeymiş gibi görünüyor. Bu genç çifte mutluluklar dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA