Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şahan Gökbakar'a zorlu rakip

Şahan Gökbakar'ın bu yaz yeni bir film çekeceği konuşuluyor ama hâlâ 'motor' denmedi. Herkes bu yıl da Şahan'ın gişede birinci olmasını bekliyor ama ünlü komedyene rakip olacak bir filmin hazırlıkları sessiz sedasız devam ediyor. Evet, Şahin K'nın başrolünü oynayacağı filmden bahsediyorum. Filmin adı henüz netleşmedi ancak internette yayınlanan 'Yönetmenin Yatağı' ve 'Günah Keçisi' adlı kısa filmler, o klişe tabirle; tıklanma rekorları kırıyor. Ben en çok 'Günah Keçisi'ne bayıldım, acayip komik. Bir Türk belgesel ekibi, balta girmemiş ormanlarda daha önce kimsenin görüntüleyemediği Günah Keçisi adlı bir canlının peşine düşüyor.

O BİR FENOMEN
Tabii bu bir keçi değil, Şahin K'nın ta kendisi. Acayip hızlı, kadın-erkek hiç affetmiyor, önüne gelen herkese tecavüz ediyor. Belgesel ekibi, bir arkadaşlarını feda etme pahasına sonunda bu yaratığı görüntülemeyi başarıyor. Şahin K'nın avının üzerine atladığı ve işini bitirdikten sonra sigara içtiği sahnelerde koptum. Eğer bu yaratık, denizin buz gibi sularında da aynı çevikliği gösteriyorsa vay halimize! Yeni kısa filmde Şahin K, mutlaka denizden çıkmalı! Şahin K için fazla söze gerek yok. Türk gençliği ona bayılıyor, adamın çektiği seks filmlerinin her biri komedi şöleni. Şahin K'nın bu kadar çok sevilmesinin nedeni ise hayali değil gerçek bir Recep İvedik olması. Gençlerin merakla bekledikleri Şahin K filminin yapımcısı Medya Mühendisi şirketi. Yönetmenliğini ise Cenk Özakıncı ve Alper Erze birlikte üstlenecek. Eğer bu arkadaşlar, sağlam bir senaryo kaleme alıp, Şahin K'nın doğallığını bozmayacak bir film kurgularlarsa, bu yapıt gişede müthiş iş yapar. Hatta 'Recep İvedik'e rakip bile olabilir. Çünkü Şahin K gerçek bir fenomen. Yapılması gereken iş bu fenomenin özgünlüğüne ihanet edilmeden perdeye taşınması. Şahan Gökbakar uzun süredir sinemada rakipsizdi ama şimdi Şahan'ın yeni bir rakibi var. Eğer ilk Şahin K filmi tutarsa, seriye dönüşebilir. Şahan'a tavsiyem Şahin K'yı ciddi bir rakip olarak görmesi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA