Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Obama'yla Ladin'in öldüğü gün sevişir miydiniz?

Eğer Michelle Obama'nın (ABD First Lady'si) yerinde olsaydınız... Sizin için; kocanızın (Barack Obama), dünyadaki en şeytani insanı (Usame Bin Ladin) öldürtmesinden daha güçlü bir afrodizyak ne olabilirdi?
ABD'nin en popüler magazin sitesi TMZ'de yer aldı bu soru. Bu sorunun altında bir de anket düzenlemişler: Michelle Obama'nın yerinde olsanız; Ladin'i öldürten bu güçlü adamla 'victory sex' (zafer seksi) yapar mıydınız?
Ankete şu ana kadar 147 bin 709 kişi katılmış. "Evet yapardım" diyenlerin oranı yüzde 81...

MAGAZİN FARKI
Yok, lafı kamuya açık alanda bile fotoğrafı çekildiği için gazetecilere saldıran bizim ünlülere getirmeyeceğim. Her gördüğü kameraya "Çekme lan" diye diklenen halkımızı da eleştirmeyeceğim.
Sadece, "İşte ABD'deki magazin anlayışı bu" diyorum... Ladin'in ölümünden bile kendilerine magazin haberi çıkarmaları çok ilginç! Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar ve büyük bir özgürlüğe sahipler. Halkı da magazini seviyor.

SANKİ MESAİ ARKADAŞI
Çünkü magazinin sıkıcı hayatlara renk kattığını çok iyi biliyorlar.
Gelelim fotoğraftaki ayrıntıya...
"Sen de mi dizüstü bilgisayarın üzerinde duran, haber sitelerinin 'Dünya bu fotoğrafı tartışıyor' diye anonslanan fotoğrafı mı yazacaksın?" diye sormayın! Fotoğrafta benim açımdan daha ilginç bir ayrıntı var. Bu fotoğrafı Barack Obama'yı tanımayan bir insana gösterip "Hangisi ABD Başkanı" diye sorsanız ne yanıt alırdınız?
Obama kahvede okey oynayanları seyrederken, beleş çay içip hesabı kabartan yancıları hatırlatmıyor mu?
Sanki gariban bir 'office boy' gibi köşeye çekilip Ladin'e düzenlenen operasyonu izliyor. (Bu arada bakar mısınız bana... Yazı konusu ABD Başkanı olunca; nasıl coşup, ti'ye alma cesareti gösteriyorum.)
Bu fotoğraf bizde çekilseydi, Obama nereye otururdu?
Bence bu fotoğrafın asıl mesajı Obama'nın ekibinin el pençe divan durmaması...
Onlar için ABD Başkanı sanki ekipten bir eleman ya da mesai arkadaşı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA