Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Teoman, Ferhat Göçer'i yanında götür

Teoman'ın ilk mektubunda duygu seline kapılıp methiyeler düzen yazar arkadaşlar eminim şimdi pişman olmuşlardır. Çünkü Teoman ve menajerinden mektup üstüne mektup geldikçe ortaya çok komik bir tablo çıktı.
Örneğin Teoman son mektubunda "Lütfen beni rahat bırakın" demiş.
Habire mektup yazıp gündemi meşgul edersen, biz seni nasıl unuturuz sevgili Teoman?
Müziği bırakan bir insan sade bir açıklama yapıp sessiz sedasız çeker, gider değil mi? Mektuplardaki ağdalı, duygusal dildeki "Aman cool bir duruş sergileyeyim, giderken karizmam artsın" havası da Teoman'ın bu işi şova dönüştürdüğünün belgesi aslında...

GÖÇER, MADEN İŞÇİSİ Mİ?
Bu öyle bir şov oldu ki, müziği bırakmak yakında geleneğe dönüşebilir.
Bakın Ferhat Göçer de "Dilerim sonraki yaşantıları müzik hayatlarında çektikleri sıkıntılardan daha üzücü olmaz. (Teoman için söylüyor.) Ben de yaşadığım tüm sıkıntılara çocuklarım için katlanıyorum.
5-6 yıl sonra müziği bırakacağım."
Ferhat kardeş nedir çektiğin sıkıntılar?
Seni maden ocağında mı çalıştırdık?
Her gece konser vermene rağmen doktorluğu da güzel götürüyorsun!
Hem bırakacaksan Teoman gibi aniden yapacaksın bu işi... 5-6 yıl süre istemek "Keseyi doldurup da gideyim" anlamına gelir.
Bu arada Ferhat Göçer'in bu çıkışıyla ilgili Teoman da eminim şöyle düşünüyordur: "Yahu Ferhat sen nereden çıktın böyle?
Bizim bırakma eyleminin felsefesini bir anda arabesk söyleme taşıdın."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA