Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kıvanç Tatlıtuğ'a çıplak fotoğraf şantajı mı?

Erkan Özerman, 'Ece'nin Konukları' programında; kendi yarışması 'Best Model of Turkey'de şöhret olan isimlerin, bazen dizi ve filmlerde gereksiz yere çıplak gösterildiğini söyledi.
Bu yorumuna da Kıvanç Tatlıtuğ'u örnek gösterdi: "Çocuklarımı harcamasınlar, lüzumsuz yere soyulurlarsa rahatsız olurum. Kıvanç 'Kuzey Güney'de lüzumsuz yere fazla soyuluyor. Üzerine kremler sürüp harcamasınlar..."
Özerman gerekli olan sahnelerde oyuncuların soyunmasına ise karşı değil:
"Tabii ki de soyunacak, hatta anadan doğma soyunacak. Çocukların hepsinin bende anadan doğma soyunmuş fotoğrafları var. Görevi onun bu, 'Modelin çıplak resmini istiyorum' diyen bir parfüm firmasıyla anlaşıyorsun, 'Ben soyunmam' diyen manken mi var? Koskoca Fransa First Lady'sinin resimlerini görün."

ANADAN DOĞMA ÇIPLAK!
İlk bakışta klasik bir magazin haberi gibi duruyor değil mi? Ama çıkan bütün haberlerde; Özerman'ın çocuklarım dediği, 'Best Model Turkey'de ünlenenlerin listesi verildi.
Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Güzide Duran, Deniz Akkaya, Mehmet Akif Alakurt, Sema Şimşek, Burak Özçivit vs. liste uzun.
Şimdi "Bende hepsinin anadan doğma çıplak fotoğrafları var" demek, bu isimlere haksızlık olmadı mı?
Peki, her modelin anadan doğma çıplak fotoğraflarının çekildiğine inanıyor musunuz? Özerman "Dünyada bu böyle" diyor...
Evet, modellerin vücut yapısını, erotizmini yansıtan çıplak fotoğraflar tabii ki çekiliyor. Ama çıplaklığın da bir derecesi var, özellikle de erkek modeller için!
Türkiye'de bir reklamverenin "İlla ki, Kıvanç'ı, Kenan'ı anadan doğma görmem lazım" diyeceğini sanmıyorum. Yurt dışında ise belki ya da çok nadir.
Kim bilir, belki de Özerman; 'çocuklarına' böyle fotoğraflar çekmeye ikna etmiştir.

ÖZERMAN NE İSTİYOR?
Gelelim zurnanın zırt dediği yere... Özerman ile Tatlıtuğ hâlâ mahkemelik. Özerman, sözleşmesini hiçe sayıp başka bir ajansla anlaştığı için Tatlıtuğ'a dava açıp 30 bin dolar tazminat kazanmıştı.
Ardından Kıvanç'ın rol aldığı 'Gümüş' dizisinin her bölümü için yüzde 20 menajerlik ücreti isteyip ikinci bir dava açmıştı.
Çoğu yerde de Özerman'ın "Onu ben adam ettim, ünlü olunca beni unuttu" tadında açıklamaları çıkmıştı. Kıvanç ise "Beni yıllarca kölesi yaptı, paramı ödemedi" demişti.
Ortaya atılan dedikodulara ise hiç girmiyorum! Sadece şu soruyu soruyorum: Bu kadar sorun yaşadığınız bir insan için "Bende çırılçıplak fotoğrafları var" demek başka bir anlama da gelebilir mi?
Mesela Özerman, Tatlıtuğ'a aba altından sopa göstermiş olabilir mi? Tabii o fotoğraflar gerçekten varsa!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA