Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kaynarca, mektubunda ne yazdı!

Dünkü yazımdan sonra Oktay Kaynarca aradı uzun uzun konuştuk. Önce Kaynarca'nın söyledikleri:
Benim magazine bir borcum yok.
Hatta magazin bana destek değil, köstek oldu.
Televizyonda da açık açık "Magazin basını, beni yok saysın!" dedim.
Eşimle teknede güneşlenirken, devasa zoom'larla iç organlarımıza kadar fotoğraflarımızın çekilmesi, bizim yatak odamıza girilmesi demektir. İstemiyorum kardeşim eşimin fotoğraflarının çekilmesini!
Bir internet sitesi bütün fotoğrafları yüklemiş; eşimin 200 karesi var. Kim ister bunları görmeyi?
Bir de altına 'Terör krizi varken Başbakan'a magazin mi şikayet edilir?' diye yorumlar yazmışlar. Benim teröre karşı hassasiyetimi herkes biliyor. Beni bu tarz yorumlara hedef yapmaya kimin, ne hakkı var?
'Yurt dışında bu fotoğraflar çekiliyor' mantığına da karşıyım. Türkler'in gelenekleri farklı. Bizde aile ve namus kavramları çok önemli. Bugün bir anket düzenleyelim; Türkiye'nin çoğunluğu bu fotoğrafların yayınlanmasını istemeyecektir. Yahu bu ülkede namus cinayeti diye bir olay var. İnsanlar eşlerine yapılan en küçük bir yamukta adam öldürüyor.
Türkiye'nin gerçeği bu.

YAĞMUR'LA PINAR'I ÇEK!
Eskiden bir insan kapıyı çalıp 'Tanrı misafiriyim' dediğinde bütün kapılar açılırdı. Şimdi geldiğimiz noktada; adam cep telefonuyla komşusunun kızının fotoğrafını çekip internette yayınlıyor.
Ben de geldiğimiz bu noktada düzeysiz magazinin de etkisi olduğunu söylüyorum.
Başbakanımıza yazdığım mektupta da magazinin toplumda yol açtığı yozlaşmayı dile getirdim. Yani mesele sadece ben değilim. Başbakanımıza magazin teröründen tüm toplumun etkilendiğini yazdım.
Git fotoğrafının çekilmesini isteyenleri çek.
Yağmur Atacan-Pınar Altuğ çifti mesela Türkbükü'ne demirlemişler teknelerini, magazincilerle iç içe tatil geçiriyorlar.
Onları hedef göstermek değil amacım, onlara göre sorun yok ama bana göre var! Benim dünya görüşüme de saygı gösterin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA