Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Sexy lady' Mustafa Denizli!

Vallahi 40 yıl düşünsem bu başlığı atacağım aklıma gelmezdi ama Çaykur Rizesporlu taraftarlar bunu bana yaptırdı!
Mustafa Denizli, yeni takımı Çaykur Rizespor'un tesislerine geldiğinde bir grup taraftar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanmış. Tulum, kemençe ve horonlar eşliğinde Denizli ve yardımcıları sevgi çemberine alınmışlar.

ŞAMPİYON YAPAR
Denizli tanıdığı tanımadığı herkesle öpüşüyor falan... Derken bir grup genç "Hey sexy lady, Mustafa Denizli" diye tezahürata başlıyor.
Shaggy'nin hit şarkısı 'Hey Sexy Lady' ile Denizli ne alaka? Verilmek istenen mesaj neydi diye epeyce düşündüm ama bir çıkış yolu bulamadım!
Herhalde kafiye olsun diye biri o anda uydurdu 'Hey sexy lady, Mustafa Denizli' tezahüratını! Rizeli arkadaşlar kusura bakmasın ama en büyük rakibiniz bile bunu Denizli'ye yapmazdı!
Bu arada Denizli'nin Çaykur Rizespor'u önce Süper Lig'e, ardından da Avrupa Kupaları'na taşıyacağına inancım sonsuz. Denizli sever böyle sıfırdan başlayan maceraları!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA