Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Polis Tanrıyar'a dava açsın

Tarih 29 Ağustos 2012... Can Tanrıyar, şoförünün kullandığı araçla trafik denetlemesine takılmış. Tanrıyar da ALO 155 hattını arayıp şoförünün alkollü çıkmamasına rağmen polis memurlarının kendisinden rüşvet almak için bir saat beklettiğini söyleyip şikayetçi olmuştu. Dün GÜNAYDIN'ın manşetinden öğrendik ki, rüşvet suçu yokmuş.
Tanrıyar savcıya verdiği ifadede "Alkollüydüm, eşimle kavga etmiştim. Psikolojim bozuk. Polisler yanlış anlamış" diyerek şikayetini geri almış.

BÖYLE İFTİRA MI OLUR?
Tanrıyar, kendisi alkollü yakalansa cumhurbaşkanını arardı herhalde!
Ya soruşturma titiz bir şekilde yürütülmeseydi ve polisler işten atılsaydı ne olacaktı? Ortada ehliyetin alıkonulması gibi ciddi bir durum da yok. Arabayı kullanan da Tanrıyar değil.
Tanrıyar canı sıkılmış, polisleri rüşvet almakla suçlamış! İnsanların ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay mı?
Şimdi şikayetçi olma sırası polislerde.
Not: Sabah Özel İstihbarat Servisi, çok konuşulan siyasi haberlerin dışında bizim eke de sanatçılarla ilgili adliye haberleri veriyor. Bu servisin genç muhabirleri, sürekli haber peşinde...
Tanrıyar haberini yapan Başak Birdal ve Erol Köse hakkında iftira ve hakaret davası açılmasını yazan Dilek Yaman'ı kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA