Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Rasim, Sneijder'ı uçağa bindirdi sazanlar gitti

Önceki gece 'Beyaz Futbol' programında Rasim Ozan Kütahyalı, Barcelonalı futbolcu Adriano'yu Wesley Sneijder'in menajeri yaptı! Sonra da ikisini birden uçağa koyup İstanbul'a getirdi! Ama o uçak bir türlü İstanbul'a inemedi!
Fotoğrafta gördüğünüz arkadaşlar ise Sneijder'in geleceğine inanıp Atatürk Havalimanı'na giden sazanlar oluyor!
Ne olacak bu Galatasaraylı taraftarın çilesi?
'Sneijder gelmiyor, yüzde 95 geliyor, uçağı birazdan inecek' haberlerini okumaktan rakip takım taraftarları bile bıktı...

TWITTER HABERİ
Bir de şimdi Kütahyalı gibi Twitter'dan aldığı son dakika bilgiyle, (Bu arada Kütahyalı'ya kesin montaj yaptılar! Program boyunca "Sneijder, şimdi uçağa biniyor, 01.30'da burada. Galatasaraylılar'a hayırlı uğurlu olsun" deyip durdu) milleti gaza getirenler türedi.
Spor medyası ise daha fazla 'tık' ve tiraj için habire Sneijder haberine yükleniyor. Yalan, yanlış her bilgiyi haber yapıyorlar.
Tabii bunda Galatasaray yöneticilerinin gereksiz açıklamalarının da etkisi var.
Bir transfer bu kadar mı çok abartılır?
Sneijder, gündeme öyle bir oturdu ki; İmralı görüşmelerini bile ikinci plana itti.
PKK'lı teröristler dağdan inmezse ve barış gelmezse, bilin ki bunun nedeni Sneijder'dir!
Bence Galatasaraylı yöneticiler, Sneijder transferini gurur meselesi yapmalılar. Eğer bu kadar haberden sonra Sneijder gelmezse, taraftarlar hayal kırıklığı yaşar.

YA GELMEZSE?
Mesela dün eşiyle birlikte havalimanına gelen Ömer Çağa adlı bir taraftar, "Sneijder gelmezse boşanıyoruz. Sneijder'ın 01.30'da İstanbul'da olacağı söylendi. O formayı nasıl giydim bilmiyorum" demiş.
Galatasaraylılar, daha şimdiden sosyal medyada rakip taraftarların espri malzemesi oldu bile.
Hele bir de Sneijder gelmeyip Fenerbahçe, Younes Belhanda ya da başka bir bomba transfer gerçekleştirirse, Galatasaraylılar'ın vay haline!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA