Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Haftanın aksiyonu

Bugün gösterime giren iddialı aksiyon filmi 'Parker'; Donald E. Westlake'in ilk 'The Hunter' romanında okurlarıyla tanıştırdığı ünlü anti-kahramanını 'Parker'ın maceralarını konu alıyor.
Oscar ödüllü Taylor Hackford'un yönettiği filmde; 'Parker'ın bir soygun sonrası kendisine kazık atan çeteden intikam alma sürecini izliyoruz.

LOPEZ'İN ÇEKİM GÜCÜ
Filmin en büyük özelliği ise son dönemin en başarılı aksiyon yıldızlarından Jason Statham'ın başrolde olması.
Statham; soğukkanlı anti kahraman 'Parker'ı çok iyi oynuyor. 'Parker'a güzel kadın kontenjanından Jennifer Lopez eşlik ediyor!
Lopez bir emlak danışmanını canlandırıyor ve bu kötü hayattan yırtmak için 'Parker'ın peşine takılıyor. Ee Lopez olur da kalçalar gündeme gelmez mi?
Statham ve Lopez iyi bir ikili oluşturmuşlar filmde. 'Parker', aksiyonseverler için biçilmiş kaftan, çok etkileyici dövüş sahneleri var. Hele bir balkon sahnesi var ki, Statham hayranları mest olacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA