Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz'ın filmini çalan köstebek kim?

Sabah'tan Kadir Kemaloğlu, bomba bir habere imza atmış. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'ndeki söyleşide bir öğrenci "CM101MMXI FUNDAMENTALS'ın sinemadaki gösterimiyle, internetten bulduğum kopyasının süreleri neden farklı?" diye sormuş.
Cem Yılmaz da yanıtlamış: "Montaj masasında çalmışlar. Ana bilgisayarda montajın yapıldığı bir evrede, Kasım ayında araklamışlar. Bizimkisi 139 dakika, tam çekim ise 149 dakika civarında. Sinema gösterimi o yüzden daha kısa.
Montaj masasından, hem de ana bilgisayardan kim çalmış olabilir acaba?
"Kesin Cem Yılmaz'ın ekibinden biri yapmıştır" diyenler var ama ben buna pek ihtimal vermiyorum. Çünkü Yılmaz'ın ekibi, belki de Türkiye'de birbirine en iyi kenetlenmiş çekirdek kadro; aile gibiler.
Ayrıca Yılmaz'ın patron olarak çok cömert olduğu biliniyor.

FİDA'DAN BİRİ Mİ?
Köstebeği asıl, Yılmaz'ın filmlerinin montaj ve dağıtımını yapan FİDA'da aramak lazım. "Bu nasıl olur; Yılmaz yıllardır FİDA ile birlikte çalışıyor, ortak gibiler" dediğinizi duyar gibiyim. Doğru, birçok ortak projeleri var ama Yılmaz; FİDA'nın patronuyla ortak çalışıyor, çalışanlarıyla değil.
Kimsenin günahını almayalım; bu köstebek temizlikçi ya da içeriye gizlice giren biri de olabilir ama bu kişi, teknik bilgiye sahip biri. Ana bilgisayardan o filmi herkes indiremez!
Cem Yılmaz gibi üretken, üretirken de Türk halkını çatlatıncaya kadar güldüren, insanların moralini yükselten bir yıldızın bunları yaşaması üzücü.
Yılmaz, bundan sonra montajını da evinde yapar gibime geliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA