Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Salih Uçan'a magazin tüyoları

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki büyük yeteneği Salih Uçan, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de bir kafeden çıkarken objektife yansımış.
Salih görüntülendiğini fark edince muhabirleri uyarmış: "Çocukluk arkadaşım ve onun kız arkadaşıyla oturup sohbet ettik, umarım yanlış şeyler yazmazsınız."
Dakka bir, gol bir!
Sevgili Salih iki genç kızla baş başa yemek yersen ne dersen de "Çapkın Salih" başlığı atılmasını engelleyemezsin.

MEKANA TEKNEYLE GİT
Derdim magazin basınını öcü gibi göstermek değil. Bu tür haberler her yıldız için çıkar ve genelde eğlencelik haberlerdir. Salih de genç çocuk, tabii ki çapkınlıkları olacak. Ama birkaç tavsiyeye ihtiyacı var:
Sevgili Salih, gittiğin mekanlarda valeye ve bodyguard'a bol bahşiş dağıt. Dağıt ki, yarın öbür gün basından kaçmak istediğinde, seni arka kapıdan çıkaracak ya da muhabirleri uyutacak en büyük yardımcıların onlar olacak.
Eğer sevgilinle görüntülenmek istemiyorsan popüler mekanlara gitme! Muhabirlerin bulunduğu mekanlar belli. Hiç mi ağabeylerin sana Anadolu yakasında takılmanı söylemediler?
Abilerini örnek al! Bak onlar hiç yakalanıyorlar mı? Evin huzurunu hiçbir yerde bulamazsın.
Eğer illa Reina'ya, Aşşk Kahve gibi mekanlara gideceksen de tekneyle, deniz taksiyle git; dönüşte de aynı rotayı izle, o zaman kapıda görüntülenmezsin.
Magazin muhabirleriyle hiçbir zaman zıtlaşma, onların da işini yaptığını aklından çıkarma. Sinirliyken yapacakların Google'a, YouTube'a bir daha çıkmamak üzere kazınır. Ayrıca en zor anında yardımına ilk magazincilerin koşacağını da ilerde göreceksin.
Puan kaybettiğiniz maçtan sonra bir-iki gün mekanlara takılma. O gün sahanın en iyisi de olsan, Reina çıkışı görüntülerin her zaman aleyhinde kullanılacaktır. Çükü adamlar maç görüntüsüz üç saat futbol programı yapıyor, malzeme lazım. Kimsenin malzemesi olma!
Arda Turan'ın eski sevgilisiyle baş başa çekilmiş fotoğraflarının Facebook'a düşünce neler yaşandığını unutma! Eski sevgili her zaman intikamını alır ya da onun işgüzar arkadaşları olabilir!
Sevgili Salih gençsin, toysun, eğlence mekanlarının müdavimi kadınları tanıma vaktin de geldi sayılır. Futbolcular, bazı kadınların en büyük gözdesidir. Çünkü futbol yıldızı, para ve performans demektir. En çok seninle anılıp reklamını yapmak isteyeceklere dikkat et! Bir gecelik macerayı 'Binbir Gece Masalı' gibi anlatırlar, her gün magazin eklerinde okur durursun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA