Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mahalle'deki kriz

Önceki akşam 'Süpermarkalar Onur Gecesi'nde keman virtüözü Ceren Aksan ve İzzet Çapa aynı sahneyi paylaştılar. Bu özel performans için Çapa keman dersi almış. Çapa, marka imajının oluşturulmasıyla ilgili bir de konuşma yaptı.
Ama gecede gazeteciler arasında daha çok Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi'ndeki 'Mahalle krizi' konuşuldu. İddialara göre; City's'in sahibi Gülaylar Ailesi, Mahalle'nin konseptini hazırlayan ve birçok ünlü yeme içme markasını oraya getiren Çapa'ya gerekli ödemeleri yapmamış.
Çapa'
nın özel günler için tasarladığı projeleri hayata geçirilmemiş ve ipler tamamen kopmuş. Çapa; City's'deki Limonata'yı da başka bir mekana taşıma kararı almış. Yani Gülaylar Ailesi; Mahalle'yi Çapa'ya kurdurmuş, onun basındaki tanıtım gücünden yararlanmış, sonra da "Hadi bize eyvallah" demiş.
Eğer söylentiler doğruysa, Çapa'ya inanıp Mahalle'de mekan açanlara büyük haksızlık yapılmış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA