Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mahalle'de son durum

İzzet Çapa'nın; City's'deki Mahalle'den çekilmesi ve Limonata'yı kapatmasıyla ilgili bazı iddialara bu köşede yer vermiştim. Bu iddialar başka gazetelerde de çıktı.
Ortada garip bir durum vardı ve City's Genel Müdürü Kazım Çizmeci şu açıklamayı yaptı: "İzzet Çapa için; kurumsal işletmecilik kuralları gereği, kiracılık sıfatı sürdürülebilir durumdan çıktığı için, AVM yönetimimiz tarafından tahliye talepli icra takibi yapılmasına karar verildi. City's AVM'de 158 kiracı arasında sadece Çapa ve bir kiracı kirasını ödememektedir. Çapa'nın City's Mahalle projesi ile de ilişkisinin kesilmesi için hukuki yollara başvurulacaktır."
Bu açıklamaya karşılık Çapa da, Hürriyet'e şu açıklamayı yaptı: "Olmayan bir borcun tahsili için dünyanın hiçbir yerinde hukuki süreç başlatılamaz. Kendisi acaba zaten ödenmiş bir borcun ikinci defa ödenmesini mi bekliyor? Limonata'yı işleten şirketin 1 TL kira borcu olduğunu ispat ederlerse, mekanı kendilerine hediye edeceğim..."
İki farklı açıklama.
Gerçeği öğrenmek için mahkemenin kararını beklemek zorundayız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA