Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sevgiliden çocuk modası

Üç kız çocuk babası, evli Acun Ilıcalı'nın, sevgilisi Şeyma Subaşı'dan çocuk beklemesini eleştirirken...
Abdurrahim Albayrak'ın üç ay önce doğan oğlu Kuzey'in, eşinden değil uzatmalı sevgilisi Şükran Hanım'dan olduğu ortaya çıktı!
Evli Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Petek Ertüre de dokuz aylık hamileymiş. Dün GÜNAYDIN'ın 'Sevgiliden Çocuk Modası' başlıklı manşeti; Türk aile yapısındaki değişimin özetiydi aslında.
Eskiden evli adamların, sevgililerinden çocuk sahibi olmaları; toplumda büyük tepki çekerdi. Galiba şimdi doğal karşılanıyor; eleştiren, ayıplayan yok. Evet, toplumumuzda 'çok eşlilik' hep vardı ama şimdi saklanmıyor.

ÇOCUKLAR NE OLACAK?
Kadın; para ve güç sahibi bir erkekten evlenmeden de çocuk sahibi olmayı tercih edebilir. Ama doğan çocuklar, başkasının tercihlerini yaşamak zorunda kalıyor. Bu çocuklar iyi eğitim alacaklar, maddi sorun yaşamayacaklar ama Acun'u, Albayrak'ı, Ağaoğlu'nu günlük hayatta ne kadar görecekler? Çekirdek aile olmanın sıcaklığını yaşayabilecekler mi?
Hayatlarında hep bir ikinci aile olacak. Metres ilişkisinden doğan çocukların psikolojik açıdan hayatla mücadeleleri de hiç kolay olmayacak.
Keşke Duygu Asena hayatta olsaydı da bu meseleleri konuşsaydı.
Meydan şimdi "Car car konuşan kadın, dayağı hak ediyor", "Erkek adam aldatır", "Bir kereden bir şey olmaz" diyen kadın yaşam koçlarına, sanatçılara kaldı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA