Sağlıklı yaşamak isteyen çoğu insan artık kepekli, çavdarlı ekmek yiyor ya da yediğini sanıyor!
Prof. Dr. Ahmet Aydın, Vatan'a şu önemli açıklamayı yapmış: "Millet bu aralar kepekli ekmek istediği için, 'doğal' görünsün diye içine boya maddeleri dahi katıyorlar. Bunların hepsi kanserojen. Ancak içine ne kadar boya katılıyorsa artık; ekmek koyu kahverengi bir renk alıyor."
Sağlıklı olsun diye daha fazla para verdiğimiz ekmekte bile bizi aldatıyormuş vicdansızlar!
Aslında vicdansızların, üçkağıtçıların da suçu yok. İnsanoğlunun ruhu kusurlu; her zaman üçkağıtçılar olacak!
Asıl hata; üçkağıtçılara karşı sağlam bir denetim mekanizması oluşturamayanlarda.