Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mevsimlik işçi Gülben Ergen!

Gülben Ergen'in 'Sen' diye bir single'ı çıkmış. Şarkının vasat, hatta kötü olduğunu belirtmek için müzik eleştirmeni olmaya gerek yok herhalde!
Bir de bu şarkı için beş farklı remix yapılmış; Nihat Odabaşı New York'ta klip çekmiş. Single'ı çıkaran firma da büyük; DMC! Kim bilir kaç para harcandı bu vasat şarkı için?

FINDIK TOPLAR GİBİ
Şimdi bu şarkı tutsun diye yoğun PR çalışması yapılacak; müzik kanallarında radyolarda gece gündüz çalınacak...
Gülben Ergen, bir magazin figürü olduğu için 'Sen' şarkısı zoraki bir şekilde hayatımıza girecek.
Peki, ne için tüm bunlar?
Gülben Ergen, yazın konser versin diye! Ergen gibi birçok mevsimlik şarkıcı var; mevsimlik işçi de denebilir bunlara.
Müzik adına yaratıcı hiçbir şey yapmadan, sırf magazin figürü oldukları için her yaz single çıkarıp fındık toplar gibi para topluyorlar. Şarkının iyi olması için uğraşmıyorlar bile!
Nasıl olsa mekan sahibi ya da belediye başkanı bakacak gazete ve eklerine; "Aa Gülben Ergen beş kilo vermiş, Justin Bieber'a benzemiş. Ha bir de single çıkarmış" diyecek ve konser teklifi götürecek.
Böylece Gülben Ergen ve türevleri; bir yazı daha boş kapatmayacak, paralarını kazanıp bir sonraki yaza kadar evde Tweet atacaklar.

PRODÜKTÖR SORUNU
Anlamıyor musunuz; pop müzik bitti, artık yazları 'hit' şarkı bile çıkaramıyoruz. Müzik piyasasını internetten sonra prodüktörler bitirdi. Aslında Gülben'e iyi single hazırlamak da onların görevi ama tembeller, beceriksizler! Ne 'hit' şarkı çıkarabiliyorlar ne de yeni bir ses!
Magazin ünlülerinin vasat single'larını piyasaya sürüp yuvarlanıp gidiyorlar işte.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA