Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ayşe'nin hatası

Ayşe Arman, Gezi Parkı eylemleri ile ilgili de başarılı röportajlar, yazılar kaleme aldı. Arman'ı yazılarından; eylemcilerle birçok konuda aynı fikirde olduğu da anlaşılıyor.
Öte yandan bazı eylemciler; 'Tüketmeyin, boykot edin' çağrılarında, aynı 'Ayşe Arman'ı kötü örnek olarak lanse etti. Arman en son rezidans, alışveriş merkezi ve otelden oluşan büyük bir konut projesinin marka yüzü olmuştu.
Bu projenin billboard'u ise şu sıralar Gezi eylemcilerinin boykot çağrılarında kullanılıyor. Eylemciler, billboard'taki "Bir asansörle evden alışveriş merkezine inebildiğim bir ev hayal ediyorum" sloganının altına "İyi b.k yiyorsun! Tüketme özgürleş" yazıp, bu görseli sanal alemde paylaşıyor.
Arman eylemcilere röportajları ve yazılarıyla büyük destek verirken, aynı zamanda eylemcilerin eleştirdiği AVM kültürünün de sembolü oluverdi.
Hani "Gazeteciden reklam yıldızı olmaz, etik değil" diyoruz ya; Arman'ın düştüğü durum bunun en çarpıcı örneği.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA