Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cepten HD film keyfi

Cep telefonu ve tabletler, yavaş yavaş televizyonun tahtına oynuyor. Artık TV kanallarını; cep telefonu ve tabletlerden hiç sorun yaşamadan HD kalitesinde izliyoruz.
Tribünde maç izlerken, aynı anda maçı cep telefonundan HD kalitesinde takip edebiliyoruz. Bu alandaki teknolojik gelişmeler saymakla bitmez.

KESİNT İSİZ

GSM operatörleri de TV ve film yayınlarına büyük yatırım yapıyor. Bu yatırımlardan birine, en son Turkcell imza attı.
Turkcell'in interaktif ve sosyal televizyon platformu olan Turkcell TV, içerik portföyüne SinemaTV kanallarını da ekledi.
Turkcell TV, Temmuz ayından itibaren SinemaTV 1001, SinemaTV Aşk ve SinemaTV Aksiyon kanallarını kullanıcılarına 24 saat kesintisiz sunacak.
Ayrıca kullanıcıların internet üzerinden; yayın akışına bağlı kalmadan, istedikleri her an, yüzlerce filme ve diziye ulaşabilecekleri SinemaHemen servisi de, SinemaTV aracılığıyla Turkcell TV abonelerine sunuluyor.
Turkcell aboneleri, bu sisteme üye olarak cep telefonlarından istedikleri yerde HD kalitesinde film izleyebilecekler. Her ay 200'e yakın film ve 100'e yakın dizi bölümü SinemaHemen servisinde izlenebilecek. Filmler yeni vizyon yapımları olacak ve her ay yenilenecek.
Bu kalitede hizmet sunulmasında elbette Sinema TV'nin etkisi büyük...
Sinema TV, farklı dijital platformlarda hizmet veren Türkiye'nin tek bağımsız sinema içeriği dağıtım mecrası. Sinema TV, aynı zamanda, altı HD kanalla Türkiye'nin en büyük HD film ve dizi servisini sunuyor. Turkcell, Sinema TV ile işbirliğine girerek önemli bir işe imza attı. Özellikle SinemaHemen servisinin; dışarıda, yolda, kafede vs. mobil halde film izlemek isteyen sinema tutkunlarının ilgisini çekeceğine inanıyorum.


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA