Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Florence yengeyi tanıyalım!

Kıvanç Tatlıtuğ; model sevgilisi Florence Eugene'i ailesiyle tanıştırmıştı. Eugene de ailesini; Tatlıtuğ ile tanıştırmak için Marmaris'e getirmiş.
Kıvanç'ın babası Erdem Tatlıtuğ, "Bu işler siparişle olmaz; gönül düştüğü yerdedir. Ben evlenmesini isterim. Ondan da torun görmek isteriz; boy boy torun isteriz. Gelin bize uysun yeter" demiş.
Ee baba Tatlıtuğ, torun istiyorsa bu iş ciddi.Evlilik iddiaları doğru çıkabilir.
Peki, kim bu Florence Eugene? Sizler için biraz araştırdım:

YEMEK YAPIYOR
1992 Fransa doğumlu ama şu sıralar New York'ta yaşıyor. Modelliğe, 18 yaşında Paris'te bir model ajansının sahibiyle tanışınca başlamış.
Boyu 1.74 cm., kilosu 56, vücut ölçüleri 86-61-88, göz rengi yeşil, saç rengi ise kahverengi.
Üniversitede sosyoloji ve etnoloji eğitimi almış. Etnoloji; kültür inceleme ve halk bilimidir. Bu bilim dalında; toplumların folklorü inceleniyor. Eğer Eugene modellik uğruna derslerini asmadıysa; kültürel altyapısı sağlam olmalı.
Yemekle arası çok iyi; yemek yapmayı da seviyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye'de bir dergiye verdiği röportajda, Paris'te restoran açacağını söylemiş: "Birkaç ay içinde Paris'te bir restoran açacağım. Türkiye'de değişik yemekler tatmak; o restoranın mönüsü açısından ilham verici oldu. Burada denediğim birkaç mezeyi de mönüye ekleyeceğim."
Yine aynı röportajda Kıvanç Tatlıtuğ hakkında da yorum yapmış: "Kıvanç'la çalışmak çok güzeldi. Kıvanç, çok iyi ve profesyonel birisi. Ayrıca çok güzel bir insan. Karakterinin de çok iyi olduğunu gördüm. Son derece de centilmen."
Fotoğraf sevdasını da şöyle anlatıyor: "Japon turistler gibiyim. Türkiye'de yaklaşık bin fotoğraf çektim." Eugene ayrıca seyahat etmeyi, yeni kültürler tanımayı da çok seviyor. Ee boşuna etnoloji okumamış.
Özetle Florence Eugene, güzelliğinin yanında kültürlü bir insan. Restoran açacak kadar yemek yapmayı seviyorsa; Kıvanç'tan ileride göbekli bir baba olur. Yalnız baba Tatlıtuğ'un "Gelin bize uysun yeter" lafına takıldım. Niye yabancı gelinler hep bize uymak zorunda?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA