Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Üç böbrekli Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya, Datça'da bir barda çıkan kavga sonrası denize atılmış. İddiaya göre; ünlü oyuncunun iki koruması, barda bir kadına laf atmış. Çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken Petekkaya da denize atılmış.
Korumaların; Petekkaya'nın yanında bir kadına laf atmaları da, yanlarında kelebek bıçak taşımaları da garip! Nasıl koruma bunlar?
Petekkaya'nın iki korumayla dolaşması daha da ilginç!

ALKOLÜ SEVİYOR
Aslında Erkan Petekkaya ile ilgili çıkan birçok haber enteresan! Ünlü oyuncu; geçtiğimiz yıl Şamdan adlı eğlence mekanından çıkışta bir çöp kamyonunu durdurup çöpçüleri araçtan indirmiş ve onlarla dans etmek istemişti. Şaşıran çöpçüler, Petekkaya'nın ısrarına rağmen dans etmeyip yollarına devam etmişti. Ünlü oyuncu da, daha sonra yoldan geçen taksicileri durdurup yağan yağmura aldırmadan hip-hop dansı yapmıştı.
Alkol, şişede durduğu gibi durmuyor! İçince Erkan Petekkaya da durmuyor! Hatırlatayım; Petekkaya, yıllar önce manken Sinem Erülgen ile Emirgan sahilinde öpüşürken görüntülenince, muhabirin kamerasını denize atıp "Ben evliyim, çocuğum var" diye avaz avaz bağırmıştı!
Ünlü oyuncunun, dizi setlerinde bile içtiği söyleniyor!
Petekkaya alkolü fazla kaçırdığında, İstanbul'daki mekanlarda idare ediliyordu ama taşra da ününe bakmayıp denize atmışlar işte!
Derdim, Yeşilay'cı mesajlar vermek değil.
Her insanın bir zaafı var; Petekkaya'nınki de alkol!
Ünlü olmak kolay bir psikoloji değil! Son dönemde narkotik tarafından gözaltına alınan birçok oyuncu da; Petekkaya gibi alkolün hamallığını çekmek yerine esrara, uyuşturucu maddeye bırakıyor kendini.
Bundan sonra Petekkaya'nın işi zor; afişe oldu artık!

AKPINAR EFSANESİ
Vakti zamanında Metin Akpınar'la yaptığım röportajda ünlü oyuncu "Belki 20-25 senedir her röportajda bana yöneltilen üç fiks soru var: 'Üç böbrekli misiniz?', 'Zeki Alasya ile dargın mısınız?' ve 'Ne olacak bu tiyatronun hali?" demişti.
Rakıyla arası çok iyi olan Akpınar için; bir oturuşta üç büyük rakıyı bitirdiği, dünya rakı içme şampiyonu olduğu, üç böbreği olduğu için bu kadar çok rakı içebildiği gibi şehir efsaneleri türetilmişti.

Bundan sonra Erkan Petekkaya 'üç böbrekli aktör' olarak anılırsa şaşırmasın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA