Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Can Ateş'le cinsellik

Meryem Uzerli röportajında; eski sevgilisi Can Ateş'in, hamileliğe karşı 'geri çekilme' yönteminin kafi geleceğine inanmasını da hayretle okuduk.
Zengin-fakir-eğitimlicahil vs. fark etmiyor; cinsel konularda bilgi eksikliği hep var! Bize daha çok Haydar Dümen lazım!
Öte yandan Meryem'in hamile kalmasında sadece Ateş'in sorumlu tutulması da yanlış. Erkek ne kadar vurdum duymaz olsa da; modern bir kadın gerçekten hamile kalkmak istemiyorsa, kalmaz!
Dikkat edin; son dönemde paralı erkekler, hep çocuk sahibi olacağını öğrendiğinde evleniyor. Bazı kadınlar için evliliğe giden en kestirme yol hamilelik.
Tabii Meryem vakasında şu fark var: Meryem de zengin ve ünlü! Belli ki Meryem çok sevmiş ama kendisi için doğru adamı sevmemiş! 'Bekar anne' tartışması ise sosyolojik ve psikolojik birçok faktörleri olan derin mevzu.

Bir kadın mecburiyetten 'bekar anne' olabilir. Ama sonuçta en çok kaybeden çocuk olur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA