Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ya Can Ateş de Meryem'i anlatırsa!

Meryem Uzerli'nin açıklamalarından sonra kamuoyunda sevimsiz bir Can Ateş portresi oluştuğu kesin.
Örneğin sosyal medyada genelde şu tarz yorumlar yapılıyor: "Parası bol, çapkın, züppe playboy", "Zaten çocuğu da istememiş!
Hem yapıyor, hem de istemiyor kalpsiz adam!", "Meryem'i de diğerleri gibi bir süre yaşayıp bırakacağını sandı ama bu kez çetin cevize tosladı."

ÖZEL HAYATI KALMADI
Meryem Uzerli; Ayşe Arman'a yaptığı açıklamalarda ne kadar içten görünse de, insan psikolojisinin hep bir şekilde kendini haklı çıkardığını unutuyoruz.
Ayrılan çiftlerle konuştuğunuzda, her iki taraf da kendini haklı bulmaz mı? Kadını dinlersin "Vay vicdansız adam" dersin, erkekle konuşsan "Adam haklı, bu kadar da olmaz ki" diye düşünürsün!
Herkesin sadece Uzerli'nin sözlerinden yorumlar çıkardığı bir dönemde, Can Ateş'in Günaydın'dan Bülent Cankurt'a yaptığı şu açıklama önemliydi: "Yorumları üzüntüyle izliyorum.
Medya günlerdir beni farklı biriymiş gibi gösteriyor ama ben öyle bir adam değilim.
Biten ilişkiyi konuşmak bana göre saygısızlık. Sadece şunun bilinmesini isterim; ben sorumluluklarını bilen duyarlı bir kişiyim."
Emin olun, Ateş de her şeyi anlatsa "Meryem de az değilmiş, adam haklı beyler" dersiniz.

Umarım Ateş; 'geri çekilme' yöntemiyle korunduğu bilgisi de dahil, özel hayatını dibine kadar deşifre eden, ağır ithamlarla dolu Uzerli röportajından sonra da sessizliğini korur! Çünkü Ateş de konuşursa iş iyice çirkinleşir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA