Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Berin hanım, Ayhan Aydan'a ne dedi?

'Ben Onu Çok Sevdim', bu akşam saat 20.00'de ATV'de başlıyor. Tam da Romanya- Türkiye kader maçının olduğu gece. Riskli bir karar ama ATV ve Pana Film, diziye çok güveniyor. Belki de bir sonraki hafta diğer yeni dizilerle çakışmak yerine; ilk hafta maç başlayana kadar seyirciyi kapıp yavaş yavaş zirveye yürümek istiyorlar.
Sonucu bekleyip göreceğiz.

SIRLAR AÇIĞA ÇIKACAK
Bugün GÜNAYDIN'da yayınlanan röportajımda Bahadır Özdener'e "Türkiye Adnan Menderes konusunda da ikiye bölünmüş bir ülke. Objektif olmak adına senaryoda nelere dikkat edildi?" diye sordum.
Özdener'in uzun yanıtı, 'Ben Onu Çok Sevdim'in aynı zamanda çok tartışma yaratacağının da göstergesi.
Dizide; dönemin medyası, Celal Bayar ile İsmet İnönü çekişmesinin Menderes'i nasıl ipe götürdüğünün perde arkası gibi birçok konuda bilinmeyen sırlar ortaya çıkacak gibi görünüyor.
Özdener, dizide; Yassıada'daki dava sürecinde Adnan Menderes'e en yakın çalışma arkadaşları bile ihanet ederken, Ayhan Hanım'ın onurlu duruşuna da şahit olacağımızı söylüyor.
Berin Menderes'in, Ayhan Hanım'ın mahkemedeki açıklamaları için "Helal olsun" demesi de çok ilginç. Aydın Menderes'in Ayhan Hanım'ın evine gittiği zaman, perdeleri özellikle kapattırmaması da enteresan.

Kısacası ezberleri bozacak bir dizi sizleri bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA