Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Rüya takım: 'Cehennem Melekleri 3'

Bu aralar yazılı ve görsel basında, çekimleri devam eden 'The Expendables 3' (Cehennem Melekleri 3) haberlerini çok görüyoruz.
Sebebi, Türk motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli'nin ürettiği motorların filmde kullanılması.
Türkiye'de üretilen bir ürünü, Hollywood yıldızlarına kullandırmak ayrı bir başarı öyküsü.

RÜYA TAKIM...
Setten gelen fotoğraflar ise sinemaseverlerin heyecan katsayısını artıracak cinsten. Her bölümünde aksiyon-macera türünün eski ve yeni kuşak yıldızlarını bir araya getiren serinin üçüncü filmi de tam bir yıldızlar geçidi.
Şu kadroya bakar mısınız: Harrison Ford, Jason Statham, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Antonio Banderas, Jackie Chan, Mickey Rourke, Kellan Lutz, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Jet Li...
Bu rüya takıma birkaç oyuncunun daha ekleneceği söyleniyor.
'The Expendables' serisinin taktiği ise basit ama müthiş etkili: Özellikle 80 kuşağı sinemaseverlerin çocukluk kahramanlarını bir araya getirip non-stop aksiyon macera filmi çekmek! Gelen haberlere bakılırsa, üçüncü film daha da iddialıymış.
Bizim yapımcıların neden aklına gelmez bir filmde Cüneyt Arkın'ı, Kadir İnanır'ı, Kıvanç Tatlıtuğ'u, Kenan İmirzalıoğlu'nu, Nuri Alço'yu falan bir araya getirmek.
Senaryoya bile gerek yok; izleyici, sırf bu yıldızları bir arada görmek için sinemaya gider. Ortalık yıkılır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA