Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fatih Terim kasiyer mi?

6-1'lik Real Madrid yenilgisinden sonra Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, "Fatih Terim gitsin, bundan sonra Fenerbahçe'yi de çalıştırsın. Milli Takımı çalıştırıp Galatasaray'la ilgilenmezse takımın hali böyle olur" demiş. Birçok köşe yazarı da sanki pusuda bekliyormuş gibi Terim'i yerin dibine soktu.
Yahu daha bir hafta önce Terim'i kahraman ilan etmedik mi? Son iki yılda Galatasaray'da elde ettiği başarılar da ortada.
'Milli Takımı çalıştırdı, böyle oldu' söylemi ise palavranın daniskası. Teknik direktörlüğü, beyin cerrahlığı mı sanıyorsunuz? Sanki Terim günde üç ameliyata giriyor ya da bir markette kasiyer; sabahtan akşama kadar çalışıyor.
Takıma vakit ayırmıyor ne demek? Bir takıma daha ne kadar vakit ayırırsın ki! Zaten milli maçlarda lige ara verilmiyor mu? Yabancılar ikiüç günlüğüne yurt dışına, yerliler de Bodrum, Çeşme'ye kaçmıyorlar mı?
Terim, bir hafta Milli Takım'a vakit ayırdı diye, teknik direktörlük meziyetlerini mi yitirdi? Bir de bu saçma yorumlar için çuvalla para kazanıyorlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA