Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Meryem'i dizi de yaparlar

Rahmetli Meral Okay daha dizi başlamadan Meryem Uzerli'ye "Yüzün makyajla yaşlanmaya müsait değil... Son sezonda ancak 5-10 bölüm oynarsın. Hürrem'in orta yaş hali için başka bir isim var kafamda" demiş.
Okay, Hürrem'in yaşlılığını Vahide Gördüm'e oynatmak istiyormuş, bunu da ünlü oyuncuya söylemiş.
Milliyet'ten Ali Eyüpoğlu, Star TV yöneticisi Aslı Çini Yaşaroğlu'nun açıklamasına dayanarak bu bilgiyi paylaştı.
Madem Vahide Gördüm oynatılacaktı, neden Meryem Uzerli krizinin başında söylenmedi? Türkiye 'tükenmişlik sendromu'nu aylarca tartışırken neden saklandı bu gerçek?
Timur Savcı bu gerçeği baştan söyleseydi ne kendisi, ne de şirketi yıpranırdı! Ne yani, Meryem beş bölüm daha oynasın diye mi koptu bunca patırdı?
Ayrıca Ayşe Arman'a her şeyi anlatan Uzerli, Okay'ın Gördüm'ü istediğinden niye bahsetmedi ki? Ya da Gördüm, Hürrem'i oynadığı için acımasızca eleştirilirken neden Okay'ın vasiyeti açıklanmadı?
Ne Meryem'miş, ne Hürrem'miş be! Bitmedi gitti tartışması... Anlaşılan Star TV'ciler de bu polemik hiç bitmesin istiyorlar. Belki bu polemikten dizi bile yaparlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA