Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz haklı çıktı!

Bu başlığı geçtiğimiz Mayıs ayında da kullanmıştım. Yazımın konusu; Sivas'taki bir evde ilişkiye giren 30 erkeğin, Jandarma baskınıyla gözaltına alınmasıydı.
Öncelikle
Müge Anlı'yı kutlarım; bu, canlı yayında çözdüğü kaçıncı cinayet vakası! Anlı; böyle devam ederse, emniyet müdürü olur!
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında, Medet Altun cinayetinin çözülmesi sırasında ortaya çıkan ilişki ağına dikkat ettiniz mi?

GERÇEK MA RJİNAL KİM?
Canlı yayında cinayeti itiraf eden Sevda A.; 39 yaşında, iki çocuk annesi ve şu an boşanmanın eşiğinde. Sevda A., bir yıl önce Medet Altun ile sosyal medyadan tanışıp sevgili oluyor. Yetmiyor, ikinci bir sevgili daha yapıyor!
Daha sonra ikinci sevgili Hasan G., ilk sevgiliyi kıskanıyor. Sevda A. ile bir plan yapıyorlar. Sevda A., Medet Altun ile Avcılar sahilinde buluşuyor. Hasan G., Medet Altun'u, kafasına sopayla defalarca vurarak öldürüyor.
Bu cinayetten sonra Sevda A., TV programlarına katılıyor ve boşanmak üzere olduğu kocasıyla canlı bağlantı yapılıyor falan filan. Cinayet itirafının yapıldığı gün Hasan G., stüdyonun bahçesinde Sevda A.'yı bekliyor. Bu nasıl bir cesaret ya da cahilliktir? Öldürdüğün adam canlı yayında tartışılıyor, sen bahçede bekliyorsun! Ya Sevda A.'ya ne demeli! Evli, iki çocuğu var ve üstüne iki de sevgilisi...
Sevda A., Truva efsanesindeki Helen gibi iki adamı birbirine düşürüyor.
Kusura bakmasın ama Helen gibi güzel bir kadın da değil!
Hatta Sevda A.'ya bakınca, iki sevgilinin niye birbirine girdiğine de hayret ediyorsunuz!
Evet, Cem Yılmaz yine haklı çıktı. Aynen Cem Yılmaz'ın sabah programlarıyla ilgili tespitinde olduğu gibi: 'Sabah programlarını izliyorum; bir kadın çıkıyor 'Kaynım geldi, bana atladı' diyor. Şaka değil; böyle konuşuyorlar. 'Sonra benimki ona, o benimkine'... Hani marjinal bizdik? Bütün mahalle tren yapıyor. Bu ne lan! Hani artistler öyleydi? Öyle hikayeler anlatıyorlar ki, dinlerken kanımız donuyor."
Acilen, 'Türkiye'nin gerçek marjinalleri kim?' diye bir araştırma yapılmalı. Büyük şehirlerin pahalı semtlerinde yaşayan, iyi eğitimli, kariyer sahibi insanların, sanatçıların, sosyetenin marjinal ilişkiler yaşadığı kabul edilirdi hep. Ama üçüncü sayfa haberlerine ve sabah programlarına baktığınızda, çok farklı bir tablo çıkıyor ortaya.
Türkiye'deki alt tabakadan insanlar, daha marjinaller ve ilişkilerini de daha cesur yaşıyor sanki.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA