Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

O tezahürat Fatih Terim için yapılmadı

Fatih Terim, derbide sarı- lacivertli taraftarların 'İmparator Fatih Terim' diye tezahürat yapması hakkında şu yorumu yaptı: "Ülke değişiyor, insanlar doğru bildiği şeyi seslendiriyor.
Herkes için değişik ve enteresan bir şey. Ülkenin her tarafında, herkes için ayrı bir yere konulduğumu düşünüyorum."

KIZDIRMAK İÇİN...
Evet, Terim'in yeri ayrı; Fenerbahçe taraftarı da Terim'in kariyerine ve başarılarına saygı duyuyor. Ancak o tezahürat Terim için yapılmadı.
O gün ben de stattaydım.
Skor 2-0 olunca taraftar zevkten dört köşe oldu ve Galatasaraylılar'ı kızdırmak için 'İmparator Fatih Terim', 'Fatih Terim'i satanı biz de satarız' diye bağırmaya başladı.
En kibar tabirle; "Ne diye Terim gibi adamı sattınız! Yapılan büyük saçmalık" demeye getirdiler.
Yoksa aynı statta atılan yabancı maddelerle, Terim'in kaşı yarılmıştı.
Fenerbahçe taraftarının gözünde Terim, çok güçlü bir rakiptir. Özellikle de Terim'in agresif tavırlarına kıl olurlar! Terim'in, geçen sene iki kere sahadan atılarak Galatasaray'ı şampiyon yaptığını iyi bilirler. Sonuçta Terim'in ligde altı şampiyonluğu var. Yani Terim'in kovulmasına en çok Fenerbahçe taraftarı sevindi.
Derbide de, bu sevinci dalga geçerek dile getirdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA