Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

TTNET neden kesiliyor?

Bir hafta önce TTNET'in call center'ı tarafından arandım. Daha güvenli ve kesintisiz bir internet hizmeti için ayda 3 liralık bir kampanya önerdiler.
Ben de "Bunlar asli göreviniz, bir de para mı istiyorsunuz" dedim.
Aradan birkaç gün geçti, evdeki internet kesildi. Hava koşullarına bağlı olarak internet hızının düşmesi ve bağlantının kesilmesi, TTNET'te sık yaşandığı için "Bekleyeyim, açılır" dedim ama açılmadı.
Teknik servisi aradım, "Şu anda bir güncelleme var, verilerinize ulaşılamıyor" dendi. Sonra bir daha aradım, aynı cevapla karşılaştım. Daha sonraki aramalarımda ise 'Arıza kaydınız not alındı, en kısa sürede çözülecek' mesajı aldım.
Aradan üç gün geçti, hâlâ internetin açılmasını bekliyorum. Biraz paranoyak bir yaklaşım olacak ama keşke o 3 liralık kampanyayla dalga geçmeseydim diye düşünüyorum şimdi. TTNET, internete bağlanamadığımız günleri faturadan düşmeyi düşünür mü acaba?
Ne zaman yağmur yağsa, internet kesiliyor da!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA