Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Müjde Ar haklı çıktı

Müjde Ar, Türk pop müziğinin kilometre taşlarından biri olan 'Firuze' şarkısının, Mahsun Kırmızıgül'ün ortağı olduğu Boyut Film'in çekeceği dizide kullanılmasına karşı çıkmıştı.
Dizinin isminin 'Firuze' olmasını bile istemiyordu. Elbette 'Firuze' ismi kimsenin tekelinde değil ve dizi bu isimle çekildi. Dizide; şarkının bestecisi Atilla Özdemiroğlu'ndan izin alınarak sadece müziği kullanıldı çünkü sözleri için Müjde Ar'dan onay çıkmadı.
Dizinin senaryosunu beğenmeyen Ar'ın, "Bu dizi tutmaz" dediği de söylenmişti. Ar haklı çıktı galiba. Zengin oyuncu kadrosuna ve onca tanıtıma rağmen 'Firuze'; ilk bölümüyle reytinglerde Tüm Kişiler'de 30'uncu, AB'de ise 26'ncı oldu. Keşke Boyut Film, Ar'ın sözünü dinleseymiş. Bu arada 'Firuze', yayınlandığı gece Twitter'da 'trend topic' (TT) olmuştu. Manipülasyona çok açık olan sosyal medyanın, reytinglere alternatif olmayacağı bir kez daha kanıtlandı galiba.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA