Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Erdal Özyağcılar'ın inadı

Yeni başlayan dizilerinde çok düşük reytingler alan Show TV'nin yüzü, sonunda güldü. Erdal Özyağcılar ve Demet Akbağ'ın başrollerini paylaştıkları 'Sevdaluk' dizisi; reytinglerden geçer not aldı.
Demek ki, daha önce tutmayan diziler için söylenen 'Kanalın genel reytingleri düşüktü, az tanıtım yapıldı, yanlış günde ekrana geldi' bahaneleri fasa fisoymuş. Zaten bahane üretmek, Türk televizyonculuğunun en büyük hastalığı. 'Sevdaluk' örneğinde olduğu gibi, iyi bir iş, hangi kanalda yayınlanırsa yayınlansın izleyicisini bulur.
Bu başarıda en büyük payın Erdal Özyağcılar'a ait olduğunu hatırlatmakta fayda var. Özyağcılar, NTV'de yayınlanan Rize'nin Senoz Vadisi'nde yaşayanların kendilerini oynadığı 'Vadi' belgeselini izleyip çok etkilenince, 'Sevdaluk' dizisini çekmek kararı aldı. Belgeselin yönetmeni Nedim Hazar da dizinin akıl hocası oldu. İlk yazılan senaryo beğenilmedi, Özyağcılar tekrar yazdırdı. Usta oyuncu, senaryoyu kanal kanal dolaştırdı ama kimse bu diziye inanmadı.
Fakat Özyağcılar, bu sevdadan vazgeçmedi ve en sonunda BKM'yi ikna etti. 'Sevdaluk'; Özyağcılar'ın inadıyla çekilmiş bir dizidir, kendisini ayrıca kutlamak lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA