Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu barışır mı?

Cem Yılmaz- Ahu Yağtu çiftinin evliliğinde sorunlar yaşandığına dair haberler çıkıyordu. Henüz bir basın açıklaması ya da açılmış bir dava yok ama dün birçok gazetede, ünlü çiftin anlaşarak ayrılma kararı aldığı haberleri çıktı.
Kiminle konuşsam "Haberlere inanasım gelmiyor" diyor. Evet, Cem Yılmaz tam bir aile babası profili çiziyordu.
Yılmaz, aile kurumunun kutsallığına inanan bir insan. Ahu Yağtu ise basınla içli dışlı olmayan, sadece evliliğine ve oğluna odaklanmış bir anne portresi çiziyordu.
Başkası olsa; her ay bir röportaj verir, her gördüğü kameraya konuşur.
Yani Yağtu'nun kibar, asil bir duruşu var.
Uzaktan bakınca 'İleride Kemal'in bir kardeşi olur, mutlu bir şekilde yaşar giderler' dediğiniz bir çiftten bahsediyoruz.
Yani boşanma haberi büyük sürpriz oldu!

AİLE OLMAK...
Umarım bu haberler doğru değildir, inşallah barışırlar.
Evlilik bu, keskin virajları var; çiftler birbirine kızar ama bir bakarsın tekrar barışırlar.
Cem Yılmaz'ın çok çocuklu mutlu bir ailede büyüdüğünü hepimiz biliyoruz. Yılmaz'ın Türkiye'nin en başarılı, en sevilen insanı olmasında, bu mutlu aile ortamının da etkisi var.
Ben barışacaklarını düşünüyorum.
Yeşilçam repliği gibi olacak ama Yılmaz, oğlu Kemal'i ve annesini üzmez. Kemal'in parçalanmış bir ailenin oğlu olarak büyümesini istemez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA